Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(672)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(672)
    • 5 Star(636)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/05/2021

    einfaches Batterie strip

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2018

    Заказал ремешок 200х15мм, внешне качество не плохое. Ремешок по ширине меньше стандартного и хорошо подойдет для крепления экшен камеры к модели. Недостатком является цена, один ремешок стоит дороже пяти ремешков худшего качества.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2017

    I really like these RJX straps. Since i use these i dont got any more problems with broken straps. Nice quality. Also check out the RJX straps with metal clasp. These are a bit better than these: https://bit.ly/RJXmagic

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Produkt jest w szczelnym opakowaniu, najwyraźniej jest dobrze wzmocniony i zszyty. Zakończenie jest proste, ale dla jego celu nie widzę problemu. Dla drona, którego użyję, stało się trochę duże i skomplikowane, żeby dostać się do końcówki rzepu, który blokuje taśmę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2018

    Отличные крепкие ремни, очень хорошо держут аккумулятолры, и мою gopro. Всем рекомендую!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2018

    I bought this battery strap (150x15 mm) for an upcoming micro quadcopter build using the Hornet 120 frame and it fits perfectly, it also seems to hold a battery in place quite well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2017

    Отлично подходят для дронов с толстыми акками , типа Onbo 4S 1500Max 95C и зашитными площадками снизу. Ремешки к покупке рекомендую однозначно !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2019

    prodotto perfetto bello il design belli i materiali bei colori molto resistente insomma perfetta questa fascetta felcro io la sto utilizzando per fissare la mia actioncam sul mio bugs 8

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2020

    To wysokiej jakości taśma, ale to, tylko 1 taśma rzepowa, może trochę droga sumując koszty wysyłki, ale przyszedł dość szybko (i nie jest ani magia, ani kuloodporna).

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2019

    I once lost a quad because a lesser strap broke so I couldn't even use my buzzer since then I always use RJX straps they are bomb proof, on any quad pictured on my 3", highly recommended!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 064
    • Ft2 679
    • Ft5 971
    • Ft12 265
    • Ft1 600
    • Ft22 900
    • Ft1 530
    • Ft3 445
    • Ft9 198
    • Ft2 679
    • Ft6 838
    • Ft3 445
    • Ft4 644
    • Ft3 678
    • Ft6 303
    • Ft3 064
    • Ft3 980
    • Ft3 432