Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(337)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(337)
    • 5 Star(315)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/05/2021

    light weight but still stable and has a good grip. a little too small for my hands but still works for me. great tool, quick release of bits and also magnetic

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Działa niesamowicie. Mechanizm szybkiej zmiany jest naprawdę ładny, ale może wyjść nawet jeśli nie jest przeznaczony, ponieważ mechanizm jest trochę słaby. Poza tym działa idealnie. Zalecane dla każdego fpv'iera

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Dobrej wartości zestaw śrubokręt hex, w którym bity mocują się do uchwytu za pomocą mocnego magnesu. Nie mogę jeszcze ręczyć za długowieczność bitów, ale wydają się być w porządku. Nie ma skrzyni lub schowek na kawałki inne niż czyste plastikowe opakowanie, które są dostarczane, więc warto pomyśleć o tym, jak przechowywać luźne części, gdy nie są używane. Byłoby dobrze, gdyby kawałki zmieściły się w rączce, ale nie ma wystarczająco miejsca. Bardzo zadowolony ze złotego i czarnego koloru, a obróbka uchwytu jest również doskonałą jakością, bez okry i usterek, które można spodziewać się na bardziej pulowe produktu. Obszar na uchwycie, w którym logo RJX jest pusty (patrz rysunek) więc może być wygrawerowany lub cokolwiek innego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Looks nice, feels nice and has a nice price. No branding name on the tool, but the quality is good. Tool grips the tips really well, it wont fall out on it's own. Screwdriver tips are quite long so when eventually they will wear out, I can grind down stripped out part and have a fresh tip.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Na prawdę świetny wkrętak. Bity dostarczone w zestawie nie posiadają nacięć aby się na stałe zablokować we wkrętaku ale mimo to nie wypadają. Można użyć innych bitów z nacięciami i wtedy mieć pewność osadzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Góra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Ten śrubokręt jest bardzo dobry! Bardzo polecam. Jest długi dla dźwigni i ma dziury do jeszcze większego napięcia. Kawałki są mocne, może tytan.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Soo jest dobre!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 618
    • Ft5 095
    • Ft5 824
    • Ft1 889
    • Ft22 384
    • Ft33 864
    • Ft2 519
    • Ft4 730
    • Ft3 875
    • Ft10 402
    • Ft3 273
    • Ft2 910
    • Ft2 182
    • Ft1 816
    • Ft2 910
    • Ft5 095
    • Ft78 659
    • Ft3 639