Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(356)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(356)
    • 5 Star(338)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/12/2021

    W końcu dostałem kawałki. Wieki mi zajęło dotarcie tutaj. Jeszcze ich nie wypróbowałem, ale kawałki są bardzo krótkie. Krótszy niż się spodziewałem. Mam nadzieję, że mogę osiągnąć wszystkie śruby w moim samochodzie rc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    first time ordering from here, very quick delivery and I must say the parts are good quality, very happy Customer😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Produkt jest doskonały i okazja na moje urządzenie ~

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Dobrze zrobione, dobrze dopasowane i wszystkie rozmiary potrzebne do moich RC samochodów. Polecane! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Jakość wydaje się dobra. Do stosowania w moim elektrycznym śrubokrętu i ręcznym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Znakomita jakość produktu. Dobrze zapakowane i dostarczane w pudełku z wymiennym uchwytem. Dobre dopasowanie do śrub samochodowych RC i głęboki trzpień do montażu różnych uchwytów. Można polecić ten sprzedawca i produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    excellent hex head for my drill. ready for the service and fixing of my rc vehicles

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Dyski RJx są dobrej jakości, dobre dopasowanie również mówi, jaki rozmiar jest, więc nie wybrać niewłaściwego rozmiaru

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Są to Chucky wygląd i czuć się bardzo silne jeszcze, aby je przetestować, ale z tego, co mogę zobaczyć, są one naprawdę ładne i dobrze wykonane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Idealnie pasuje do samochodów RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • £14.95
    • £9.38
    • £13.14
    • £7.50
    • £5.60
    • £15.95
    • £44.87
    • £24.41
    • £8.12
    • £13.00
    • £6.54
    • £9.38
    • £14.07
    • £7.47
    • £11.19
    • £10.32
    • £50.48
    • £17.83