Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(831)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(831)
    • 5 Star(810)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/03/2021

    Kupiłem to, bo straciłem ten, który dostałem stąd wcześniej, to był podstawowy miernik usb, działał świetnie, ale gdzieś go zgubiłem. Więc kiedy zobaczyłem, że BigClivenDotCom używa tego samego, pomyślałem, że czemu nie uaktualnić i kupiłem go, jeśli chcesz więcej wideo, zobacz go na youtubie, wyjaśnia to dużo lepiej niż ja. I o wiele więcej funkcji, i mogę go umieścić na tablet lub tam do monitorowania, więc, to jest całkiem przydatne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Idealne urządzenie! Jeśli zaaplikuje się zewnętrzne 3,3v, może od 0v. Łagodna w badaniu pojemność :). Ext3,3v musi być wyższa o 2 mv, aby uniknąć poboru prądu z batata przez urządzenie (cały punkt mocy ext)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Bardzo dobre urządzenie pomiarowe z wieloma ustawieniami i funkcjami. Interfejsy są również odpowiednie dla wszystkich ważnych źródeł. Aplikacja działa idealnie. Naprawdę lubię metalowe opakowania. Nie mogłem sprawdzić dokładności pomiaru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Bardzo przydatne, aby sprawdzić różne dane portu USb, które zwykle używamy z różnych powodów, a następnie zrealizować ich mniej lub bardziej poprawne działanie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Zgodnie z opisem.. Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Po dwóch tygodniach, nie musiałem nic płacić po 1 lipca, który zamówiłem z Chin. Produkt działa świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Bardzo przydatny i dobry produkt. Używany do kontroli kabli i ładowarek. Większość kabli była do kitu..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Świetny tester z wieloma przydatnymi funkcjami, takimi jak zapisywanie wielu testów w grupach od 0 do 9 i wykazują pewne szczegółowe napięcie i przepływ prądu na wykresie i w zapisie wewnętrznym, zalecany 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Doskonały produkt bardzo precyzyjny we wskazanych pomiarach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Produkt jest bardzo udany polecam dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 269
    • Ft3 895
    • Ft5 395
    • Ft7 793
    • Ft2 396
    • Ft5 499
    • Ft4 153
    • Ft2 768
    • Ft10 387
    • Ft5 191
    • Ft1 496
    • Ft2 396
    • Ft2 420
    • Ft2 075
    • Ft1 196
    • Ft1 496
    • Ft1 376
    • Ft4 297