Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(116)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(116)
    • 5 Star(109)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/05/2021

    It looks like another of the many USB testers. But it's an interesting piece in the USB-C variant. Great is the ability to have input as a female or male. The USB micro connector can be used either for independent power supply or for connection to a PC. I was most curious about the possibility of connecting to a PC or mobile phone. The application on the mobile looks good. The connection was easy, just requiring access to the location. A little redundant condition in the style of "big brother". The application allows you to save the measured values to an xlsx file, which makes them excellent for the ability to create a graph and view the measured values of values. Voltage, current, D +, D-, date and time values are stored in second intervals. The program on the PC is a bit simpler and only writes voltage and current values to Excel without a time trace. But at least it doesn't require access to the location.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    This is an awesome USB-C meter. Works really great. The display is clear and easily readable. Setting the switches properly to match the measurement needs can be challenging. It is really worth the money.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Małe, bardzo praktyczne urządzenie z łatwym do odczytania kolorowym ekranem. Robi to, co obiecuje. Wysoce zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Niesamowite narzędzie USB, wysoka sprawność i wiele świetnych funkcji. Zalecane również ze względu na USB Typ C jest przyszłość. A musi miec jakas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Działa tak, jak oczekiwano. Brakuje tylko połączenia z komputerem przez bluetooth.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Działa w porządku, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Jestem bardzo usatysfakcjonowany, dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2020

    Osobiście uwielbiam ten miernik usb c! Zdecydowanie polecam to każdemu. Mam dwa problemy z nim obecnie; 1 tylna strona się ugina trochę & 2 opakowanie było bardzo ładne, ale minimalne. Na szczęście nie został uszkodzony podczas transportu. Teraz plusy: po pierwsze jest bardzo dokładny, miernik mWH trwa od ostatniej zapisanej liczby i jest przydatny, jeśli moc zawiedzie, test może kontynuować, Nie mam nic oprócz dobrych rzeczy do powiedzenia o wykrywaniu protokołu, podoba mi się prosta cecha, która mówi protokół podczas pokazywania innych informacji. Termometr wydaje się być w porcie usb c, który w moim przypadku, jeśli bardzo przydatny, poinformował mnie o przegrzanie zasilania, Aplikacja Bluetooth wydaje się trochę brak osobiście chcę zobaczyć wyzwalanie integracji, ale działa bez problemu. Również niektóre spusty są trudne do użycia. Podsumowując, to świetny produkt, ale ma kilka usterek. Polecam ten produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2019

    The TC66C meter tester comes in a decent plastic case. In the case there is a QR code and links for Windows software, apps (iOS & Android) and detailed English pdf manual. Note that those scratches you see on my photos and video footages are on the protective films, which I didn't peel for keeping the screen and back side immaculate. The TC66C screen itself is crystal clear, without scratches. Contancts and chassis are well build. The colour 6-bit, 0.96 inch screen is IPS and has a 160x80 resolution. I explained all of its features and screen menus on my video if you want to find out more. I also included the detailed manual. I did numerous tests to power bank and wall charger as well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 335
    • Ft6 183
    • Ft29 188
    • Ft4 252
    • Ft21 637
    • Ft1 335
    • Ft3 473
    • Ft167 284
    • Ft25 886
    • Ft15 066
    • Ft26 428
    • Ft1 335
    • Ft5 684
    • Ft11 707
    • Ft12 041
    • Ft21 744
    • Ft16 056
    • Ft7 859