Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/06/2022

    Wszystko jest w porządku. Na razie praca w pracy. Nie bardzo dobra jakość, ale akceptowalna w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Znacznie lepiej niż tani zawodnik z Lincoln. Zalety: - Śmiertelna cisza z i bez ładunku. Został przetestowany z obciążeniem 250W - brak wysokiego napięcia. Hałas, brak dźwięku wentylatora. - Właściwy projekt systemu chłodzenia. Interfejs termiczny też wygląda dobrze. - Duże kondensatory wejściowe i wyjściowe oraz duży transformator - Przyzwoite lutowanie Wady wady: - Vpp pod obciążeniem to około 400mV. byłoby miło mieć co najmniej 100mV - W niektórych przypadkach wolałbym model | niższe napięcie wyjściowe, ale wyższy dopuszczalny prąd. Np. 65V/18,5A lub 60V/20A.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2022

    To mój drugi zakup tego zasilacza. Jak wspomniano w mojej poprzedniej recenzji, jest to urządzenie wysokiej jakości. Wcześniej miałem problem ze sposobem pakowania przedmiotu . (super cienkie pudełko kartonowe i plastikowa torba z pudełkiem bez wkładki). Jednak w tym przypadku urządzenie zostało zapakowane w pudełko styropianowe, co było równie dobre, ponieważ styropian wykazywał oznaki trudnej podróży. Pochwalam producenta za udoskonalenie pakowania. Dostawa również trwała dość długo, ale spodziewałem się, że jako, że poszedł do „powrotnego zamówienia" ze względu na niższą cenę. Jak wspomniałem ostatnio: polecam ten zasilacz i postrzegam go jako świetny stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Paczka szybko dotarła. Polecam. Przydało by się zapakować paczkę w kopertę bombelkową. Zasilacz ma pokrzywione rogi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Śledzenie zamówień nie zaktualizowało się, więc nie miałem pojęcia, kiedy przyleci. Opakowania są bardzo słabe. Jest to dosłownie super cienkie pudełko kartonowe bez wyściółki. Mój zasilacz przyszedł z niewielkimi uszkodzeniami i uważam, że to śmieszne, że dostawca prosi o zrozumienie w opisie produktu dotyczącego uszkodzeń. Oczywiście dzieje się tak dużo, że do opisu produktu dodali wymówkę, a nie zrobić oczywiste rzeczy, które jest PAKIET lepiej. Urządzenie samo w sobie jest dobrej jakości i zdecydowanie nadaje się do celu. Jest to stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2022

    Transport został wysadzony w powietrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2022

    Jestem zadowolony z tego, że jeden koniec był zgięty podczas transportu, ale to nic wielkiego. Nie testowałem jeszcze z obciążeniem, ale działa bez obciążenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Na razie wszystko wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    W porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Zasilacz przyszedł bez żadnych problemów, jego opis był dokładny, dobrej jakości, cichy. Zainstalowałem go i działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.68
    • US$51.74
    • US$9.19
    • US$4.59
    • US$4.99
    • US$3.99
    • US$11.49
    • US$59.99
    • US$6.20
    • US$4.02
    • US$8.31
    • US$5.65
    • US$5.86
    • US$11.49
    • US$24.24
    • US$36.95
    • US$94.99
    • US$269.99