Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(256)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(256)
    • 5 Star(248)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/04/2021

    Ten moduł zasilający SMPS Step Down, z przeznaczeniem S-800-65V, przesiadka AC/DC, został niedawno zakupiony z dostawą w Wielkiej Brytanii. Obaj przybyli bardzo szybko. Oba zostały wbudowane w mój warsztat, mieszany zasilacz wyjściowy. Bardzo podoba mi się jakość budowy RD6018W. Wyposażenie tego modułu SMPS było bardzo proste. Cieszę się, że dokonałem tego zakupu. Zdjęcia do obejrzenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Przyjechał w 29 dni z magazynu CN. Pakowany w pudełko z poliuretanową wkładką z pianki. Wersja RD6018W zawiera, oprócz samej płyty Wi-Fi, termistor ze złączem i zapasowym bezpiecznikiem, a także 2 nieizolowane terminale U. Świetne rozwiązanie, łączące jakość urządzenia i umiejętność powiedzenia słowa „Zrobiłem to sam".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Tak, jest to produkt „bardzo dobry", ale jedna rzecz wymaga poprawy - połączenie WiFi. Nie całkiem intuicyjne, choć dla mnie to jasne. Ale poza tym jest to duży krok naprzód w porównaniu z poprzednimi seriami DPS, które moim zdaniem są dobre. Dobrze skalibrowany, ale istnieje również możliwość przekalibrowania go w oprogramowaniu Windows. Oprogramowanie wygodne w użyciu z bardzo ładnymi funkcjami (wersja Windows). Aplikacja Android działa, ale jest ograniczona w porównaniu do wersji desktopowej. Zainstalowane w dedykowanym przypadku wraz z dedykowanym PSU tworzy ładny zestaw. Ten otrzymał dość szybko - jakieś trzy tygodnie, o ile dobrze pamiętam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Nie ma za co. Kup 16 listopada, 26 listopada, to już płaszcz indonezyjski. Korzystanie z przesyłek do Indonezji za pomocą kuriera ninja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Używane i niezawodne źródło zasilania. Również mocna z możliwością 18 amperów. Niewielki hałas (elektryczne). Oprogramowanie dodać napięcie / możliwość skanowania prądu, zmiana logo bootowania i monitorowanie. Bardzo dobrze zapakowane. Bardzo zadowolona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Nie przetestowałem, ale bardzo mi się podoba, wygląda na profesjonalne narzędzie. Wrócę z kolejnym wznowieniem po podłączeniu zasilania i przeprowadzeniu kilku testów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Jest mniejszy, czekam, aż inne komponenty będą w stanie przetestować, pod względem jakości materiału wygląda dobrze. 23 dni zajęło dotarcie tam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • CanVIP4
    TR
    20/05/2021

    Chyba użyłem wszystkich twoich funkcji, oprócz Bluetooth. Nie miałem żadnych problemów. Był z kilkoma kawałkami bezpieczników, butów mocujących, itp. Muszę kupić i zainstalować odpowiednie baterie, żeby historia i czas nie ucierpiały przez awarię zasilania, więc na razie uruchamiam go bez baterii. Jestem zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • zikimat
    SI
    13/05/2021

    ..tak, jest to „bardzo dobry" produkt, dzisiaj zrobiłem Case_box, testowanie urządzenia i uaktualnianie firmware. Wykalibruję to w dokumentacji.. Polecam ten produkt..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    I mounted this in an old linear power supply case, along with 2 switching power supplies in series, which are available locally or thru auction sites at a pretty low cost. The power supplies I used are: Cisco C5KX-PWR-715WAC (56v@12.77A) and a 12v-60A Dell R510 750W Power Supply DP/N 0FN1VT FN1VT. This gives me 68v at 12.77A which is plenty for my use. Cisco also have a C5KX-PWR-1100WAC, which is 56v-19.6A if you need to support the full 18A output of the RD6018 right up to it's maximum output voltage. I have been very happy with the RD6018. I have been using it pretty regularly for the last 2 months. I think the product has been well designed and has been reliable so far. FYI, I am not using wireless.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 552
    • Ft25 359
    • Ft15 516
    • Ft13 107
    • Ft9 839
    • Ft16 352
    • Ft14 759
    • Ft16 172
    • Ft3 029
    • Ft12 111
    • Ft6 224
    • Ft1 799
    • Ft15 074
    • Ft22 042
    • Ft3 782
    • Ft6 054
    • Ft18 584
    • Ft4 805