Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(393)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(393)
    • 5 Star(381)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/12/2020

    Tak, jest to produkt „bardzo dobry", ale jedna rzecz wymaga poprawy - połączenie WiFi. Nie całkiem intuicyjne, choć dla mnie to jasne. Ale poza tym jest to duży krok naprzód w porównaniu z poprzednimi seriami DPS, które moim zdaniem są dobre. Dobrze skalibrowany, ale istnieje również możliwość przekalibrowania go w oprogramowaniu Windows. Oprogramowanie wygodne w użyciu z bardzo ładnymi funkcjami (wersja Windows). Aplikacja Android działa, ale jest ograniczona w porównaniu do wersji desktopowej. Zainstalowane w dedykowanym przypadku wraz z dedykowanym PSU tworzy ładny zestaw. Ten otrzymał dość szybko - jakieś trzy tygodnie, o ile dobrze pamiętam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Ten moduł zasilający SMPS Step Down, z przeznaczeniem S-800-65V, przesiadka AC/DC, został niedawno zakupiony z dostawą w Wielkiej Brytanii. Obaj przybyli bardzo szybko. Oba zostały wbudowane w mój warsztat, mieszany zasilacz wyjściowy. Bardzo podoba mi się jakość budowy RD6018W. Wyposażenie tego modułu SMPS było bardzo proste. Cieszę się, że dokonałem tego zakupu. Zdjęcia do obejrzenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Przyjechał w 29 dni z magazynu CN. Pakowany w pudełko z poliuretanową wkładką z pianki. Wersja RD6018W zawiera, oprócz samej płyty Wi-Fi, termistor ze złączem i zapasowym bezpiecznikiem, a także 2 nieizolowane terminale U. Świetne rozwiązanie, łączące jakość urządzenia i umiejętność powiedzenia słowa „Zrobiłem to sam".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    To doskonały 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    I mounted this in an old linear power supply case, along with 2 switching power supplies in series, which are available locally or thru auction sites at a pretty low cost. The power supplies I used are: Cisco C5KX-PWR-715WAC (56v@12.77A) and a 12v-60A Dell R510 750W Power Supply DP/N 0FN1VT FN1VT. This gives me 68v at 12.77A which is plenty for my use. Cisco also have a C5KX-PWR-1100WAC, which is 56v-19.6A if you need to support the full 18A output of the RD6018 right up to it's maximum output voltage. I have been very happy with the RD6018. I have been using it pretty regularly for the last 2 months. I think the product has been well designed and has been reliable so far. FYI, I am not using wireless.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Wreszcie mam.Najlepszy produkt w niskiej cenie.Dobrej jakości.Bezpieczne opakowanie. Dzięki Bangood drużyno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Świetny produkt przyszedł w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • CanVIP3
    TR
    20/05/2021

    Chyba użyłem wszystkich twoich funkcji, oprócz Bluetooth. Nie miałem żadnych problemów. Był z kilkoma kawałkami bezpieczników, butów mocujących, itp. Muszę kupić i zainstalować odpowiednie baterie, żeby historia i czas nie ucierpiały przez awarię zasilania, więc na razie uruchamiam go bez baterii. Jestem zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    τελειο

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Bardzo wysoka jakość za tę cenę. Polecam na 100%.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$4.99
    • US$7.99
    • US$2.99
    • US$10.34
    • US$4.59
    • US$9.19
    • US$11.49
    • US$25.91
    • US$4.13
    • US$99.32