Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/04/2021

    Zasilacz przesiadkowy RIDEN S-800-65V AC/DC i RD6018W SMPS Step Down zostały niedawno zakupione z dostawą w Wielkiej Brytanii. Obaj przybyli bardzo szybko. Oba zostały wbudowane w mój warsztat, mieszany zasilacz wyjściowy. Wyposażenie tego i modułu SMPS było bardzo proste. Cieszę się, że dokonałem tego zakupu. Zdjęcia do obejrzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • CanVIP3
    TR
    06/02/2021

    Jest trochę subtelny, ale nie przeszkadza mi to, że chcą związać opór, by temu zapobiec, ale nie potrzebowałem go. Kupiłem go do RD6018W, zrobiłem łatwy montaż na oryginalnym pudełku. Ustawiłem wynik na wartość zalecaną dla RD6018. Wentylator jest automatycznie aktywowany i zatrzymuje się, dźwięk wentylatora nie jest dla mnie wkurzający. Cieszę się, że do tej pory nigdy nie doświadczyłem żadnych kłopotów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • zikimat
    SI
    13/05/2021

    ..Yes, it is a "very good" product, today I made case_box, integrated with RIDEN® RD6018 RD6018W USB WiFi DC to DC Voltage Step Down Power Supply Module Buck Converter Voltmeter Multimeter 60V 18A 1080W - RD6018W.. I recommend this product..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    10 gün sürmedi elime ulaşması

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Produkt jakości, bardzo polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Jedzenie przybyło uszkodzone. Zniszczony polisteren, zapięta noga, skręcona flanka, podarta gwarancja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Przyszedł z naklejką z gwarancji przełamaną na pół i obudową lekko wygiętą, ale nic co ma wpływ na funkcjonalność. Zainstalowany w moim RD6018 i działa świetnie. Wentylator poprawił przepisy i nie kręci się cały czas. To sprawia, że jednostka jest całkowicie cicha. Zaczęło się kręcić pod obciążeniem 200W i nie jest zbyt głośno.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Ładny i mocny, ale należy pamiętać, że nie jest w 100% zgodny z RIDEN® Digital Power S06A S400 dla RD6006W. Niektóre kable są krótkie (230v jest po drugiej stronie), a zasilacz jest większy i nie pasuje do Sprawa wywiercona. Przykleję ten zasilacz do walizki i stworzę dłuższe kable wysokiego napięcia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Zasilacz dotarł w zaawansowanej wersji. Pierwsza wersja 65V 11,5A ma problem z wentylatorem (nie z kontrolą temperatury) Po tym, jak zasilacz 70V został dostarczony (ten zasilacz jest już na zdjęciu z tej oferty : pls mają spojrzenie do etykiety) Dostarczony PS ma So jako pierwsza wersja tylko 65V, ale 12.5A. Element otrzymał bardzo dobry stan. Dodatkowy rezystor był wliczony, ale nie używany, bo nie słyszałem żadnego hałasu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 412
    • Ft12 486
    • Ft22 907
    • Ft1 542
    • Ft22 836
    • Ft9 989
    • Ft1 387
    • Ft3 603
    • Ft16 413
    • Ft11 120
    • Ft18 032
    • Ft5 348
    • Ft21 764
    • Ft3 921
    • Ft7 489
    • Ft26 260
    • Ft21 625
    • Ft5 707