Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(300)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(300)
    • 5 Star(294)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/01/2022

    Przybycie dobrze zapakowane, działa. Nie wypróbowałem jeszcze wszystkich parametrów. Polecam sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Dobry produkt zgodnie z opisem. Duża wartość dla pieniędzy, ale przybył w kiepskich warunkach z powodu jakiegoś zanieczyszczenia. Ogólnie produkt sam w sobie nie ucierpiał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Dostawa dotarła szybko. Funkcjonalność stada jest zachowana i jest dokładnie tym, czego chciałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Bardzo dobrze, czuję się bardzo usatysfakcjonowany, mimo że to narzędzie nadal brakuje zasilania RD6012

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Llego bien el pedido, ahora veremos su funcionamiento.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Wtyczka i projektowanie gry, nie ma żadnych akcesoriów (bananowe wtyczki, druty podłączeniowe) polecamy każdemu, kto chce zbudować własne zasilanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Doskonałe źródło, najlepiej zużyteczne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP4
    OM
    04/06/2021

    Pozwolił mi pracować nad moim biednym chłopcem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Świetna funkcja dobry ui, łatwy w użyciu i niezwykle tani dla tego, co otrzymasz. Bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Fast delivery, very good product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$221.75
    • US$45.03
    • US$7.99
    • US$36.99
    • US$86.61
    • US$10.99
    • US$9.19
    • US$19.99
    • US$36.99
    • US$32.33
    • US$4.49
    • US$58.64
    • US$54.27
    • US$24.24
    • US$20.69
    • US$4.99
    • US$79.99
    • US$60.99