Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(203)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(203)
    • 5 Star(193)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/10/2020

    Szybka przesyłka, bardzo dobra jakość wykonania. Obudowa dotarła bez najmniejszego uszczerbku ponieważ jest bardzo dobrze zapakowana przez producenta. Quick delivery, well made and all components fitted together perfectly. Used with a dedicated switch power supply and RD6012 step down power supply module gives you high accuracy current and voltage and big efficiency. I'm very satisfied.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Wszystko pasuje idealnie, wycięcie modułu RD było trochę wygięte na górze i dolnej stronie, prawdopodobnie od wysyłki, chociaż był dobrze spakowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Dostawa dotarła szybko i bezpiecznie. Skrzynka pasuje do modułów. Kable są cienkie, ale nie ma problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • CanVIP3
    TR
    20/01/2021

    Niezła robota, łatwa do zainstalowania. Zadowolona. Opakowanie było w porządku, RD6018W kompatybilne. Jest nawet gniazdko dla czujnika temperatury.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Moje pudełko dotarło do RIDEN® RD6012 Digital Power Provides bardzo dobre malowanie z świetną jakością Kupiłem go na części, żeby nie płacić podatku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Skrzynka do domu podmieniony zasilacz i RD6018. Dołączony jest ze wszystkimi kablami i akcesoriami, z wyjątkiem wentylatora, który nie dotyczy tej wersji. Uwaga:Opakowanie wewnątrz pudełka z pianką polispanową, jak pokazano na zdjęciu, jest fantastyczne. Twoja skrzynia dotrze bez uszkodzeń

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Bardzo dobry produkt. Bardzo szybka wysyłka... Dziękuję bardzo. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    =SYM = 👌👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Tje caseing arrived well packaged and without any damage. The case is well built and has no sharp edges. I can't wait to assemble it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 401
    • Ft15 731
    • Ft11 651
    • Ft2 545
    • Ft46 662
    • Ft10 194
    • Ft16 021
    • Ft20 258
    • Ft5 458
    • Ft18 490
    • Ft4 001
    • Ft3 676
    • Ft20 391
    • Ft3 150
    • Ft14 927
    • Ft25 221
    • Ft22 068
    • Ft31 316