Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/06/2021

    Szybka wysyłka. Bardzo dobry projekt. Bardzo dobra jakość PCB. Intuicyjny interfejs i dobra precyzja. Naprawdę godny polecenia zasilacz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    RIDEN RD6006PW, Sanwa PC7000, Fluke 8842. Dokładność napięcia wyjściowego jest bardzo dobra!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Świetnie, oryginalne pudełko jest za duże, więc zrobiłem własną wersję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Ładne i dokładne. Może być również stosowany jako źródło napięcia. Szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    awesome

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Jest dostarczony w kolejności, opakowanie jest bez skazy, i może znieść trudności dostawy. Patrząc przez to, wygląda na przyzwoity kawałek. Na razie czekamy na twoją kolej, zasilanie już dotarło, skrzynka i akcesoria są w drodze. To była nagroda, więc wskoczyłem do niego, ale nie wiem, czy warto, czy warto kupić to wszystko, bo nawet jeśli jest to niższe napięcie, na rynku jest podwójne zasilanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Sterownik zasilania z bardzo drobną regulacją, ponieważ jest w stanie regulować miliwolty i mikroampery w skokach o pojemności 1 milivolt i 100 mikroamperów, jest idealny do testów w laboratoriach i badaniach, jest bardzo intuicyjny i łatwy w obsłudze podczas przenoszenia klawiatury numerowej i wprowadź klucz. Paczka dotarła bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Opakowanie przybyło z drobnymi uszkodzeniami opakowania zewnętrznego, ale styropianowe pudełko, które zapobiegało uszkodzeniu produktu. Wszystkie części były ładnie zapakowane w przezroczyste torby, więc nie było problemów z integracją. W badaniach wstępnych cyfrowy zasilacz był podłączony do liniowego zasilania laboratoryjnego. Podstawowa funkcja i połączenie z WIFI zostały przeprowadzone pomyślnie. Hałas wyjściowy i falowanie mierzono również przy umiarkowanym obciążeniu i wydaje się być nieco większy niż określono.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Pewnie dla każdego miłośnika elektroniki. Chociaż miałem problem z pierwszą dostawą, Banggood był w stanie zastąpić nową.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Fajny produkt, działa dobrze, ale muszę spróbować jeszcze raz dokładnie... Nadal musisz odkryć nowe funkcje. A następnie uaktualnię recenzję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 501
    • Ft21 719
    • Ft28 671
    • Ft19 810
    • Ft22 789
    • Ft14 596
    • Ft19 940
    • Ft6 114
    • Ft1 415
    • Ft10 788
    • Ft4 662
    • Ft12 053
    • Ft17 994
    • Ft20 639
    • Ft3 913
    • Ft6 049
    • Ft1 539
    • Ft10 680