Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(385)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(385)
    • 5 Star(360)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    Wysokiej jakości zasilacz. Zakupił go jako źródło AC-DC dla modułu regulacyjnego DC-DC RD6006. Dostarczył towar w 20 dni. Zasilanie posiada regulator napięcia wyjściowego (66V do 56V).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Usłyszałem hałas podczas rozpakowywania urządzenia, rozebrałem go na części, aby sprawdzić i zauważyłem, że złącze wentylatora jest luźne / nie prawidłowo lutowane, również jeden z transistrclamp był luźny, prawdopodobnie z wysyłki. Podłączyłem wentylator i przykręciłem zacisk, a urządzenie działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Logistyka i cena były świetne, ale PSU wysadziło bezpiecznik przy pierwszej próbie. Ponieważ leżał przez jakiś czas bez próbowania, i nie chciałem tracić czasu w wysyłce, sam go otworzyłem, a jedynym problemem był bezpiecznik FS1, jak na pierwszym zdjęciu, który w T 8A jest nieco niedoceniony dla PSU. Zamieniłem go na bezpiecznik F 10A z plastikowym siedzeniem, jak na drugim zdjęciu, i PSU działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Wnętrze wygląda schludnie i schludnie. Po lewej widzisz filtr główny, a obok niego prostownik napięcia głównego z dwoma dużymi kondensatorami wygładzającymi. Elektronika jest nadal bardzo tradycyjnie budowana z osiowymi komponentami na jednostronnym PCB z mostkami drucianym. Bezskutecznie poszukujesz komponentów SMD. Zauważ, że szczeliny izolacyjne są wtapiane w PCB w wielu miejscach. Cięższe elementy są mocowane za pomocą uszczelniacza. Podsumowując, ten zasilacz sprawia niezawodne wrażenie. Nie mogliśmy powstrzymać się przed wykonaniem kilku testów na tym zasilaczu. Nasz egzemplarz wyprodukował napięcie 65,263 V bez obciążenia. Załadowany z prądem 5,5 A, napięcie spada do 65,134 V. Spadek napięcia wynosi zatem 129 mV, co odpowiada stabilności wyjściowej 0,20%. Poniższy rysunek porównuje szum i hałas przy braku obciążenia (po lewej) i pełnym obciążeniu (po prawej). Dlatego maksymalna wartość hałasu i fal przy pełnym obciążeniu wynosi 250 mV.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Przybył - był trochę rozczarowany opakowaniem dla tej konkretnej jednostki. W cienkim kartonowym pudełku pokrytym zwykłą, cienka plastikową torebką, choć nie wolno zamawiać, jeśli nie lubisz lekko wygiętego metalu, ale to wyglądało, jakby doznało rozsądnego spadku lub kopnięcia. (Patrz zdjęcie). Był tak wgnieciony na krawędzi, że nawet para szczypców nie miała zamiaru go dobrze odzyskać. Jest to dziwne, ponieważ w przeciwieństwie do Power Provides Case Packing (Następna recenzja) był przesadzony (ale doceniono), i to było to, że nie chciałem wgniecenia. Nie jestem pierwszym zamówieniem z Banggood, wszystkie inne produkty dotarły w dobrym porządku Inaczej. Patrząc poza zakręt, zasilacz wygląda dobrze, wydaje się być dobrze zbudowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Wszystko super, żadnych widocznych uszkodzeń. Czy to działa jest nadal szeroko testowane. 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Szybka dostawa, uszkodzona sprawa muszę sprawdzić czy działa ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Działa dobrze, pokazuje prawidłowe napięcie, a wentylator obraca się tylko wtedy, gdy jest to potrzebne. Podczas zakupu przedmiot został zgłoszony, że znajduje się w magazynie, podczas gdy nie był. Wypływanie zajęło więcej czasu, ale szybko dotarło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    76 / 5000 zł Dostawa dotarła szybko i bezpiecznie. Zasilacz pasuje do modułów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 327
    • Ft1 799
    • Ft5 674
    • Ft9 908
    • Ft17 411
    • Ft34 445
    • Ft1 472
    • Ft5 569
    • Ft13 107
    • Ft7 784
    • Ft31 095
    • Ft19 663
    • Ft2 291
    • Ft2 268
    • Ft6 224
    • Ft1 636
    • Ft2 783
    • Ft5 503