Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(598)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(598)
    • 5 Star(581)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/01/2022

    Przyszedł wcześniej, niż się spodziewałem, jest to świetny produkt, zmienił mój ponad 40 lat analogowy zasilacz DC w bardziej cyfrowy zasilacz prądu stałego, zobacz zdjęcia poniżej. Chociaż potrzebował trochę czasu, aby się nauczyć, zanim go użyłem, nie tak łatwe jak stary analogowy, po prostu przekręcić potencjometr, to urządzenie wymagało kilku przycisków, na koniec dnia, to w rzeczywistości dostać się do wyjścia napięcia chcę szybciej, I więcej dokładności. To jest warte pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Doskonały stabilizator napięcia, może być dostrojony do sprawdzania diod LED na 1mA. Weryfikacja została przeprowadzona za pomocą źródła napięcia 12V przy 8,5 A/100W. Podczas ładowania akumulatorów zasilanie jest automatycznie wyłączane po naładowaniu. Kupię pozostałe 2 komponenty 60V źródło i etui. Działa bardzo łatwo ze stabilizatorem, w razie potrzeby zapamiętuje bieżące ustawienia. To klejnot, dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Super. Bardzo szybka dostawa w 3 dni. Polecam serdecznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2019

    This is an amazing power supply! It is working great and has many features, in a modest price. I have already a homemade transformer (from microwave oven) and it is actually a perfect match inside the box and also in volts (almost 70V)! It also includes an external thermometer and I measure the temperature of the transformer. A have only few complains: having only 6 amps is somehow limited, I hope for more in future models. The banana plugs are not the best. Having led in some buttons is very good, but the numpad has no lights. Other than those minor things, I like it and I suggest it! I also suggest the other power supplies from this company. I have the buck/boost model https://tinyurl.com/wbpqvbe connected to an old 12V computer power supply and it is working flawless for years now, as my main bench power supply for my electronic lab.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2020

    Co mogę powiedzieć, miałem już zregulowany moduł PSU DPS 5005 od Ruiding i byłem z niego zadowolony. Kiedy to zobaczyłem, nie było żadnego powstrzymywania, musiałem to mieć. Jest to oczywiście znacznie większy wyświetlacz i ma kilka dodatków do modułu DPS 5005. Nie chciałem, żeby ogromne PSU zajmowało miejsce na ławkę, więc niech 3D wydrukuje tył/suwer dla modułu i zamontuje gniazdo zasilania z tyłu. Zapas DC, którego użyłem, pochodził ze starego adaptera prądu przemiennego na laptopie, który jest umieszczony pod ławką, tylko 18v 3A, ale w porządku na moje obecne potrzeby. To daje mi super kompaktowy uniwersalny PSU z możliwością aktualizacji później do 60v 6A w razie potrzeby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    To niesamowity produkt. Jest bardzo ładny. Zdobywam mój produkt i testuję pewne specyfikacje, które działają bardzo dobrze. Ale kiedy ładuję baterię nie wychodzi więcej???

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Zasilanie jest dobre, w pełni spełnione oczekiwania. Radzę ci kupić futerał i zalecany zasilacz 60 V. Następnie, aby uzyskać gotowe urządzenie, jak z fabryki, potrzebujesz tylko śrubokręt i nie więcej niż godzinę na montaż. Instrukcja montażu krok po kroku znajduje się na stronie producenta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2020

    Bardzo dobry produkt za dobrą cenę (45€ w momencie mojego zamówienia). Bardzo duże zalety, może być osadzony w meblach warsztatowych, desce rozdzielczej, obudowie terenowej, itp... I podłączone do zasilacza, który już mamy lub nawet akumulator, pod warunkiem że nie przekracza 60 V. Ponieważ nie potrzebuję wysokich napięć, zrobiłem to prostym i co najmniej drogim, używam własnego pudełka jako pudełka i karmię go Lipo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/02/2020

    Szybka dostawa - 2 tygodnie. Lubię: - Super jasność 2,4 cala wyświetlacza LCD - Jakość wygląda dobrze jak na cenę - Opcja aktualizacji portu USb i oprogramowania - Za cenę - to jest dobry zasilacz ławki Nie lubię: - Zapach - zapach plastiku nie jest dobry - Nawigacja - Aplikacja Androida jest w tej chwili bezużyteczna P.S. Fala RF jest trochę wyższa. Zalecam użycie liniowego zasilacza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2020

    Nie byłem jeszcze w stanie przetestować urządzenia, ponieważ czekam na pozostałe części, jednak urządzenie wydaje się być wysokiej jakości, cena jest bardzo wysoka, ale wierzę, że w długim okresie inwestycja pójdzie dobrze, licznik zawsze był narzędziem wysokiej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.99
    • US$64.99
    • US$9.99
    • US$7.41
    • US$6.99
    • US$6.99
    • US$32.99
    • US$68.99
    • US$6.29
    • US$23.75
    • US$3.99
    • US$3.59
    • US$11.05
    • US$4.99
    • US$10.34
    • US$64.99
    • US$4.99
    • US$9.19