Opinie klientów

4.8 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 21/04/2021

    Zasilacz przesiadkowy RIDEN S-800-65V AC/DC i RD6018W SMPS Step Down zostały niedawno zakupione z dostawą w Wielkiej Brytanii. Obaj przybyli bardzo szybko. Oba zostały wbudowane w mój warsztat, mieszany zasilacz wyjściowy. Wyposażenie tego i modułu SMPS było bardzo proste. Cieszę się, że dokonałem tego zakupu. Zdjęcia do obejrzenia.

    Komentarze
  • CanVIP3
    TR
    06/02/2021

    Jest trochę subtelny, ale nie przeszkadza mi to, że chcą związać opór, by temu zapobiec, ale nie potrzebowałem go. Kupiłem go do RD6018W, zrobiłem łatwy montaż na oryginalnym pudełku. Ustawiłem wynik na wartość zalecaną dla RD6018. Wentylator jest automatycznie aktywowany i zatrzymuje się, dźwięk wentylatora nie jest dla mnie wkurzający. Cieszę się, że do tej pory nigdy nie doświadczyłem żadnych kłopotów.

    Komentarze
  • zikimat
    SI
    13/05/2021

    ..Yes, it is a "very good" product, today I made case_box, integrated with RIDEN® RD6018 RD6018W USB WiFi DC to DC Voltage Step Down Power Supply Module Buck Converter Voltmeter Multimeter 60V 18A 1080W - RD6018W.. I recommend this product..

    Komentarze
  • 01/02/2021

    Produkt jakości, bardzo polecam

    Komentarze
  • 17/11/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
  • 27/01/2021

    Zasilacz dotarł w zaawansowanej wersji. Pierwsza wersja 65V 11,5A ma problem z wentylatorem (nie z kontrolą temperatury) Po tym, jak zasilacz 70V został dostarczony (ten zasilacz jest już na zdjęciu z tej oferty : pls mają spojrzenie do etykiety) Dostarczony PS ma So jako pierwsza wersja tylko 65V, ale 12.5A. Element otrzymał bardzo dobry stan. Dodatkowy rezystor był wliczony, ale nie używany, bo nie słyszałem żadnego hałasu

    Komentarze
  • 18/05/2021

    Przybył w odpowiednim czasie i dobrze zapakowany w polistyrenowe pudełko. Brak uszkodzeń jednostki, a mój był ustawiony na 65V. Mój również zawiera rezystor w opakowaniu do przejścia między COM a V+. Nie testowałem go jeszcze pod obciążeniem, ale jak na razie wszystko jest w porządku.

    Komentarze (1)
  • 15/04/2021

    Zasilacz został uszkodzony mechanicznie podczas transportu, ale nie wpływa na funkcję. Dostawa była kompletna, łącznie z drutami i śrubami. Montaż jest prosty, bez problemów. Wszystko działa zgodnie z opisem. Sprawdziłem napięcie i prąd w pełnym zakresie.

    Komentarze
  • 12/03/2021

    Zgodnie z reklamą. Na szczęście PSU było zapakowane w szyte na miarę styropora pudełko, ponieważ jeden róg został poważnie uszkodzony, ale nie na tyle, by uszkodzić samo PSU.

    Komentarze (1)
  • 21/12/2020

    W porządku, znowu chętnie

    Komentarze (1)
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7,480
    • Ft6,328
    • Ft1,004
    • Ft4,314
    • Ft4,314
    • Ft23,789
    • Ft17,552
    • Ft13,235
    • Ft8,631
    • Ft3,163
    • Ft4,890
    • Ft3,163
    • Ft2,875
    • Ft2,299
    • Ft2,587
    • Ft4,026
    • Ft2,875
    • Ft3,419