Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(151)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(151)
    • 5 Star(140)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/01/2022

    Dobry produkt i w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    Minden rendben,jól működik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Wszystko w porządku, dzięki. Przetestowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2020

    Dobry mały instrument mam nadzieję, że działa dobrze i przez długi czas! Naprawdę ufam, że dobrze spełnia swoją funkcję. Cena jest całkiem uczciwa, zalecany zakup!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2020

    To przyszło dość szybko i dobrze spakowane. Instrument jest dobrze zbudowany i działa bardzo dobrze. Ze względu na wszechstronną skalę może być używany do wielu celów. Jestem z tego zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2018

    I purchased 4 of those for my work and they seem to work very good. The zero line was factory calibrated. The quality is not perfect, but goed enough. You can't beat the value for money.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2018

    I purchased 4 of those for my work and they seem to work very good. The zero line was factory calibrated. The quality is not perfect, but goed enough. You can't beat the value for money.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2017

    Useful and inexpensive reliable refractometer. It is an efficient and non messy way to evaluate the coolant freezing point of your car or favorite machine  !!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Bandi74
    HU
    21/02/2018

    Jó termék, kiváló kialakítás minőség

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2019

    GOOD PRODUCT, But i havent receive any box With this refrectometer to put Him. Maybe i was unlucky or Someone stole It.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$34.64
    • US$41.99
    • US$91.99
    • US$10.38
    • US$19.62
    • US$30.02
    • US$30.02
    • US$17.92
    • US$72.99
    • US$19.99
    • US$8.99
    • US$15.99
    • US$29.99
    • US$15.99
    • US$8.99
    • US$63.99
    • US$23.09