Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/04/2022

    Pierwsze wrażenie jest naprawdę świetne. Ciało wygląda ładnie i jest wyposażone w pełny system oświetlenia. Pierwszy bieg/niski bieg wydaje się być trochę hałaśliwy. Sprawdź przekładnie, było mało, lub nie ma tłuszczu w głównej skrzyni biegów. Przede wszystkim jest to naprawdę ładny samochód w tej cenie! .

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    The package arrived to Romania after 2,5 weeks, with Europe Priority line shipping. I received from GLS courier services and I didn't have to pay any other taxes or nothing else, just took delivery of the packge. I am verry pleased!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Szybka dostawa z CZ do D. Opakowanie było nieuszkodzone. Niestety pręt Panhard został wyrwany z wędki (patrz zdjęcie). Samochód wygląda swietnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Wszystko jest w porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Poza długim super długim czekaniem na przyjazd ciężarówki, ciężarówka przyjechała z rysą i pudełko pozostało idealne!!! Ten RGT 86190 RESCUCUCUUER Tak, ja również mieszkam w Ameryce, to było głównie długo czekać, a druga część, że był to zupełnie nowy model na ten rok!!! Poza tym, że to oszałamiająca ciężarówka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    Otrzymałem pakiet samochód jest naprawdę bardzo ładny to jest naprawdę bardzo jak mam nadzieję i bardzo ładny samochód piękny i wydajność Jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Ten samochód jest niewiarygodny. Przejechałem przez trawę 3 razy więcej niż ten samochód i przejechał! Jest wystarczająco szybki z dwójkami, już. Piękny, wyglądający pełzacz z wielkimi pełzającymi zdolnościami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Perfekcyjna

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Wszystko bardzo dobrze doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Został wysłany dość szybko, a model jest oszałamiający!Bardzo zadowolony, dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$84.30
    • US$428.99
    • US$133.99
    • US$290.99
    • US$219.99
    • US$139.99
    • US$58.79
    • US$160.99
    • US$38.99
    • US$182.99
    • US$185.99
    • US$379.99
    • US$407.99
    • US$250.99
    • US$80.99
    • US$80.99
    • US$139.99
    • US$136.84