Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/04/2022

    Pierwsze wrażenie jest naprawdę świetne. Ciało wygląda ładnie i jest wyposażone w pełny system oświetlenia. Pierwszy bieg/niski bieg wydaje się być trochę hałaśliwy. Sprawdź przekładnie, było mało, lub nie ma tłuszczu w głównej skrzyni biegów. Przede wszystkim jest to naprawdę ładny samochód w tej cenie! .

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    The package arrived to Romania after 2,5 weeks, with Europe Priority line shipping. I received from GLS courier services and I didn't have to pay any other taxes or nothing else, just took delivery of the packge. I am verry pleased!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Szybka dostawa z CZ do D. Opakowanie było nieuszkodzone. Niestety pręt Panhard został wyrwany z wędki (patrz zdjęcie). Samochód wygląda swietnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2022

    Nie mogę się doczekać, żeby to przetestować...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2022

    Bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Wszystko jest w porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Poza długim super długim czekaniem na przyjazd ciężarówki, ciężarówka przyjechała z rysą i pudełko pozostało idealne!!! Ten RGT 86190 RESCUCUCUUER Tak, ja również mieszkam w Ameryce, to było głównie długo czekać, a druga część, że był to zupełnie nowy model na ten rok!!! Poza tym, że to oszałamiająca ciężarówka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2022

    Model działa bardzo dobrze i wygląda bardzo realnie, podwójne przekładnie i zamki, światła i szczegóły bardzo dobrze go uzupełniają. Ciało jest dość duże, podobnie jak w skali 1/9. Po więcej szczegółów zostawiam link do mojego kanału z Unboxing, przegląd, do widzenia! https://youtube.com/c/HOBBYLANDRC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Bardzo zadowolony z mojego zakupu. Wszystko działa, poza tym, że miałem problemy z migającymi światłami, kiedy się nie cofały. Zdjąłem przewody do świateł cofania. Nie potrzebuję ich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Ten samochód jest niewiarygodny. Przejechałem przez trawę 3 razy więcej niż ten samochód i przejechał! Jest wystarczająco szybki z dwójkami, już. Piękny, wyglądający pełzacz z wielkimi pełzającymi zdolnościami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$135.99
    • US$65.99
    • US$17.99
    • US$55.99
    • US$105.99
    • US$15.99
    • US$20.99
    • US$139.99
    • US$85.99
    • US$56.99