Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/01/2021

    Świetny samochód nie może narzekać na cenę, ale jedyną stroną w dół jest to, że koła dotykają linki podczas obracania, ale po wszystkim jest to niesamowite pełzacz i niesamowita jakość

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Piękny samochód w stylu vintage rc, doskonałe używane materiały, wyposażony w 4ch sterowania radiowego już zainstalowane światła. Polecam zakup tego produktu, a jeśli chcesz, możesz zobaczyć recenzję wideo na moim kanale youtube „Pan Hobby TV"

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Dostałem dziś paczkę zmiażdżoną i ciężarówka ma uszkodzenia. Dawka ciężarówki wygląda naprawdę dobrze, gdyby tylko nie była uszkodzona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tej roli. Użyj go z baterią o pojemności 4500 mAh, na LiPo Jeszcze jej nie przetestowałem. Ale wspina się dobrze przez las, wszystko w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Piękna, piękna, musi być dla tych, którzy kochają pełzaczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Zajęło to dłużej niż oczekiwano, ale w świetnym stanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Przesyłka trwała trochę czasu, ale została przyjęta w dobrym porządku. Świetny wóz RGT. Jeden z ich najlepszych. Spodziewałem się trochę więcej inżynierii w cenie, jak zwykle modele RGT mają wady w konstrukcji i zawsze biorą trochę zabawy, aby zniwelować wszystkie wady (w porównaniu do modelu Traxxas). Musiałem podwieść ciężarówkę, żeby opony nie uderzyły w zderzak podczas obracania. Co było łatwe do zrobienia i wbudowane w ramę, więc części nie są wymagane. Zmniejszone wykończenie kierownicy, aby opony nie uderzyły w ramę podczas obracania. Zmieniłem odbiornik na mój nadajnik i działał płynniej i ciszej. Spotkamy się do zmiany 13-tego silnika, który był z nim, jak jest dość głośno. Badanie może być konieczne uaktualnienie, ponieważ jest to mały tydzień przy skręceniu w lewo. To na pewno ciężarówka hobbystyczna. W sumie kupiłbym go ponownie dla wyglądu, ale wiem, że będzie potrzebował trochę więcej, żeby to wygładzić. Dzięki Banggood!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Rčení model přišel poškozený nejspíše přepravou😢. jinak je vše v pořádku. Co se týče rychlosti doručení. tak paráda... pouze 1den, za to tleskám 👏

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Napalony 😁 mogę polecić tylko w cenie. Ale radziłbym do 3s lipodar dostarczany akumulator raczej słaby na klatce piersiowej jest 🤔 inaczej jakość i wykonanie top 😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    ZWOW! The pictures don't do it justice. I love the design and all the metal parts on it. I'm gong to definitely buy a red one because the green looks awesome but I bet the red will be outstanding. Definitely recommend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft114 996
    • Ft73 902
    • Ft153 223
    • Ft49 373
    • Ft26 756
    • Ft74 686
    • Ft77 263
    • Ft74 686
    • Ft12 421
    • Ft111 479
    • Ft22 774
    • Ft35 319
    • Ft189 482
    • Ft60 364
    • Ft51 285
    • Ft23 889
    • Ft31 216
    • Ft23 889