Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/05/2021

    La caja llegó muy golpeada y abierta. El coche tiene alguna rozadura, pero lo importante es que falta el cargador de batería. Se ve claramente que la caja ha sido abierta y vuelta a cerrar con cinta. ¿Cómo vamos a solucionar la falta de cargador? Adjunto fotografías del estado del pedido a la recepción. Sería interesante que para el futuro las cajas originales se metiesen dentro de otras más protegidas para el transporte. Quedo a la espera de sus noticias.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Performs great, very capable. Arrived in good condition. Battery life is alright, around half an hour, can vary depending on your way of use. Now I have to be honest when it arrived one of the metal links was detatched (as if they missed it while assembling) from the rear axle, but it wasn't hard to put in place. It's got a metal chassis to make sure the whole thing is rigid in the end. I recommend it especially for people who want to get into crawling with something durable and capable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Maszyna jest w porządku, niestety paczka została zmiażdżona! I w rezultacie skorupa jest trochę zrujnowana lewa strona! To byłoby lepsze, bezpieczniejsze opakowanie! (tłumaczone)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Jestem zadowolony z zakupu, auto prezentuje się super. W zestawie był komplet z baterią i ładowarką. Szybka dostawa z mag. CZ, stan paczki idealny. Jedyny minus to przy maksymalnym skręcie opony ocierają o sprężynę amortyzatora, więc na pilocie musialem ograniczyć kąt skrętu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Samochód robi bardzo dobre wrażenie, jakość jest na wysokim poziomie. Dostawa trwała 8 dni z Niemiec do Polski, chociaż kupiłem z magazynu w Czechach. Należy pamiętać, że paczka nie była zabezpieczona, a samochód mógł być uszkodzony, ale na szczęście dotarł całkowicie. Dzielnie pokonuje przeszkody i ma dobry obrót, ale sprzęt można wymienić od razu, bez lepszego, nie włączymy pełnego oświetlenia. Nie jest to również pełnoprawny RTR, ponieważ zestaw nie zawiera ładowarki. Jestem zadowolony z zakupu tego modelu i mogę go polecić.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    very good car. it seems well made. the only downside so far is that the roof lights are flickering and you can't turn them off. before first ride make sure you verify the screws, the front shaft came undone, I'm lucky I didn't loose it somewhere in the grass. as my first rc car I'm impressed and pleased. definitely would buy again. there where some problems with the shipping but not unsolvable. bought 2s lipo for it for longer rides and more power.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Skrzynka przybyła zepsuta i w złym stanie. Na szczęście samochód nie miał nic złamanego i działa idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Super zajebista część! Mogę ci tylko polecić! Pieniądze za tę cenę są zdecydowanie warte w moich oczach dla tego pojazdu! Tylko 1000 możliwości rozszerzenia czegoś o tym, czy to nowe podwozie i dźwięk, wyciągarka kablowa i moduł dźwiękowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Wygląda bardzo dobrze dla pieniędzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    To jest najlepszy pełzacz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft110 574
    • Ft106 719
    • Ft60 981
    • Ft90 882
    • Ft65 669
    • Ft14 751
    • Ft119 663
    • Ft96 184
    • Ft276 818
    • Ft136 686
    • Ft33 387
    • Ft5 046
    • Ft3 931
    • Ft19 997
    • Ft28 849
    • Ft24 292
    • Ft15 079
    • Ft19 276