Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/07/2021

    Zdecydowanie dobry produkt w stosunku do ceny, wszystkie składniki węgla i metalu. Doskonała gładkość przekazu. Piękne ciało jest już pełne świateł. (tłumaczone) Poprawa opon i kilka regulacji dla pochłaniaczy wstrząsów, które nie pozwalają na przechylanie ich tak, jak bym chciał. Dłuższy transport niż oczekiwano.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    This car is already pretty good i must say. It arrived in 2 days, but after first bash in bud my both drive shafts disassembled itself and i lost lock from one, it created hole thru the clutch cover and destroyed my clutch :/ but overall its a good truck for good money, but i need to relocate battery to the front, because it trip over relatively easy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Świetna ciężarówka, to niesamowity stosunek jakości do ceny. Posiada metalowe osie, wały napędowe, przekładnie, dyfuzor, linki, a także pełną oponę zapasową, preinstalowane światła. Nie dostaniesz nic z tych wielkich marek, a jednocześnie płacąc więcej. Zastanawiam się nad kupnem kolejnego na zamówienie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Mooie en degelijke auto, zeker voor dit geld. Heb wel de stuurstang omgedraaid zodat er optimale vering is. Erg blij met deze aankoop, ook erg snel verzonden vanuit cz.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    super happy with this product, arrived high up in the northern part of Canada within the speculated date! the box was in okay shape but everything else was great! awesome truck and great for upgrading

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Happy with this it really is good quality. Full metal axles front and rear too which is super!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Produkt jest fantastyczny i naprawdę zgodny z oczekiwaniami. Koła to nie koralik i szkoda, ale jest ok. Skrzynka radiowa zniknęła. Może skrzynka ochronna na dostawę lepiej ochroni oryginał.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Co za wspaniały samochód dla dolara. Wysoka jakość części i konstrukcji. Skrzynka dotarła w dobrym stanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Niesamowita ciężarówka bardzo dobrze wykonane, trzeba kupić na elektronikę, ale to jest sposób zrobić to własne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Dobry produkt, ale oczekiwanie 1mes i średnia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$337.25
    • US$293.99
    • US$325.49
    • US$318.77
    • US$416.89
    • US$86.61
    • US$146.67
    • US$148.98
    • US$175.99
    • US$240.99
    • US$137.99
    • US$108.99
    • US$18.99
    • US$92.99
    • US$16.99
    • US$58.99
    • US$88.99
    • US$21.99