Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(90)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(90)
    • 5 Star(84)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2021

    Super zdolna mała ciężarówka/crawler. Dobra jakość budowy i ma ładny ciężar do niego. Wstrząsy są świetne, a opony są super przyczepne. Zbuduj to jak chcesz. Świetny do budowy budżetu, albo iść na całość i konkurować z najlepszymi ciężarówkami RTR. Ja połączyłem swój z 27t szczotkowanym silnikiem, 20kg kierownicy, 2s LiPo i nadajnikiem Flysky Gt3b.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2020

    Wspaniałe podwozie, z kilkoma świetnymi częściami, naprawdę ciężko to zrzucić. Ale kilka rzeczy do zanotowania. W zależności od szlaków szyny CF mogą być zapieczętowane przed użyciem (aby zapobiec wiórom/płatkom). Nadwozie jest o około 5 mm krótsze niż rozstaw osi podwozia (wyłącznie prześwit tylnego koła). Przekładnie są metalowe, ale nie zainstalowano smaru. Płytka silnikowa jest metalowa, a moja ma mały łuk, który odciąża ustawienie pinionu od niewielkiej ilości (teraz stała). Zalecam ponowne wypełnienie wstrząsów. Opony i pianki są przyczepne, ale zapadają się pod obciążeniem, więc trzeba uaktualnić. Wszystkie linki do zawieszenia muszą zostać usunięte, a końcówki kulek ustawione tak, aby zapewnić równe/gładkie przeguby w obie strony. W sumie, to fantastyczna ciężarówka.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Zdecydowanie dobry produkt w stosunku do ceny, wszystkie składniki węgla i metalu. Doskonała gładkość przekazu. Piękne ciało jest już pełne świateł. (tłumaczone) Poprawa opon i kilka regulacji dla pochłaniaczy wstrząsów, które nie pozwalają na przechylanie ich tak, jak bym chciał. Dłuższy transport niż oczekiwano.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2019

    Very nice crawler, excellent crawling capabilities but has arrived in Romania after 44 days.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Przydatna recenzja i warto ją kupić! Po pierwsze tak, będziesz potrzebował pilota, baterii, Esc, serwo, odbiornika.. To pochodzi z przekładni Pinon do silnika, to jest 3mm wał. Koła magazynowe nie są wielkie, plastikowe felgi, a opony są bardzo miękkie na ścianach bocznych (przewracanie się). Mam kilka fotek giełdowych, potem głównie ulepszonych. Przepraszam, wszystkie moje zdjęcia z zewnątrz są za duże, żeby je przesłać. Zainstalowałem silnik Injora 29T 550, szybkie bieganie 1080 esc, serwo Amazon 20kilo i aluminium 2,2 felgi, na błotach xl. Wszystko to było poza Amazonką. Musiałem dopracować wysokość nadwozia, żeby utrzymać większe opony, używam też wysokiej jakości taśmy klejącej w środku plastikowej skorupy, by wzmocnić ją od uszkodzeń. Zdjąłem wszystkie akcesoria, kiedy robiłem zbrojoną powłokę. Ten zestaw jest tak warty kupienia. Z większymi oponami prześwit jest prawie taki sam jak rgt Trample.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Co za wspaniały samochód dla dolara. Wysoka jakość części i konstrukcji. Skrzynka dotarła w dobrym stanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2022

    Absolutnie genialna ciężarówka. Wygląda świetnie i ma już prawie wszystkie dostępne aktualizacje. Jakość budowy wydaje się naprawdę dobra. Upewnijcie się, że macie tam porządną elektronikę. Kupiłem silnik 27t 550, 25kg serwvo i isdt esc70 (błyskotliwy i tani esc). Działa na 3 baterię i to jest bestia. Dobrze się czołga, i to lepiej niż moja Axial Raw Builders Kit Truck. Chciałbym tylko zobaczyć metalowe przekładnie w skrzyni biegów. I to było trochę trudne, aby uzyskać dobre oczka biegów z silnikiem 550. Zamówiłem już metalowe zębatki i bocznice, i prawdopodobnie będzie kuloodporne, gdy je zainstalujemy. Zdecydowanie polecam uzyskać jeden, zwłaszcza w niskiej cenie banggood. Jest to z łatwością dwa razy droższe w wielu innych sklepach. Dostawa zajęła trochę czasu, ale mniej więcej miesiąc z amerykańskiego magazynu nie jest tak źle. Spodziewałem się tego trochę szybciej, biorąc pod uwagę wysoki koszt wysyłki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    Great truck and fast delivery. Well secured unlike other parcels I have received before. Truck is amazing and very well put together. It is a rolling chassis and body so you will need your own motor, servo and ESC. other than that it beads grease in diffs and gearbox and screws check like with any truck. upgraded 20kg servo fits right in. Prebiilt kit comes with all accessories you need including handles, wipers snorkel and sticker sheet. It also includes a servo wire splitter for lights and roof bar which is working and it's very bright. Soft tyres and working spare. love the dust caps on wheels and lil details here and there. kit also includes spare screws for attaching motor and servo so you don't have to look for any. I run rgt stock 550 17T motor Amazon special 80A ESC and dumborc 5ch radio. and it works a treat. With 313mm wheelbase (extendable to 324mm by moving top links fixing points) there is choice of bodies. yellow pickup is a leftover from rgt ex86110 pioneer. So this is my 3rd rgt and I will be looking to get another one. Ideally tracer or rescuer.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Niesamowita ciężarówka bardzo dobrze wykonane, trzeba kupić na elektronikę, ale to jest sposób zrobić to własne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Happy with this it really is good quality. Full metal axles front and rear too which is super!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$277.99
    • US$73.99
    • US$19.62
    • US$40.99
    • US$369.99
    • US$128.19
    • US$103.99
    • US$559.01
    • US$90.99
    • US$48.99
    • US$118.99
    • US$19.99
    • US$10.99
    • US$54.99
    • US$77.99
    • US$45.99
    • US$80.99
    • US$47.99