Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(173)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(173)
    • 5 Star(164)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2020

    „Przyszedł trochę wolniej niż obietnica", powiedział, ale byłem bardzo zadowolony. Pojechał pociągiem po całej Azji i Europie, a potem zabrał nas z Niemiec. Ale dotarł uszkodzony: prawe lusterko wsteczne, z dobrym kawałkiem nadwozia Lexana, pękło z powodu ciężkiego transportu z zapadniętego pudełka. Niestety, RGT pakuje się w słabe pudełko. Ale maszyna jest niesamowita, przynosi wszystko, czego oczekiwałem, nawet więcej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Model dotarł szybko , pudełko bez większych zniszczeń, wewnątrz bez zastrzeżeń, nawet jednej małej ryski nie było. jest to mój pierwszy tego typu pojazd więc nie bardzo wiem za co go oceniać. silnik pracuje fajnie staruje powoli i płynnie, ESC jest programowalne, a rodzaj baterii przestawia się zworkami , zawieszenie ma dość duży skok i jest mocno elastyczne w pozytywnym znaczeniu tego słowa, a panhard sprawia że jest bardziej stabilny, opony miękkie i nawet mają dobrą przyczepność, serwo dość silne , radzi sobie bez najmniejszego problemu. buda nie grzeszy ilością detali i dokładnością za to jest mniej elementów do urwania. w zestawie przychodzi dachowy dolot powietrza , wycieraczki i klamki które montujemy sami i to już nadaje fajnego wyglądu. jedyny minus to dość słaby skręt co w połączeniu z zablokowanymi dyferencjalami daje spory promień. ogólnie jestem zadowolony z zakupu , polecam mniej i bardziej wymagającym.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Ten produkt naprawdę się bawi. Bardzo dobry pełzacz jak na mały budżet. Właściwie dużo lepiej niż się spodziewaliśmy. Absolutnie polecany produkt. Zrobiliśmy już kilka poprawek z lekkim barem, stojakiem dachowym i metalowymi częściami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Proszę obejrzeć rozboksowanie i recenzję na moim kanale Youtube „Garaż Joel Cruz "🙏 Szybka dostawa, nie otworzyłem Skrzynki jeszcze będzie uaktualniać nie ma żadnych obaw lub problemów. Dziękuję, Banggood Team! Zdrowie, 🍻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Żeby to usunąć z drogi, polecam ten samochód każdemu, kiedy jest w sprzedaży. Kupiłem go za 150 dolarów i przekroczył moje oczekiwania. To nie znaczy, że jest to ostateczny pełzacz. Złamałem jeden z przednich pół szybów po ostrym uderzeniu, ale ogólnie jest to warte pieniędzy, które za niego zapłaciłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Nie ma co się czarować. Traxxas czy Axial to nie jest ale model serio daje radę. Byłem z nim na zawodach i wcale nie odstawał od reszty.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Doskonały zakup, produkt przybył w idealnym stanie i bardzo szybki, dobra cena i jakość, bardzo dobra obsługa, tylko nie wziął pod uwagę kwestii podatków, ale nie był drogi, kupię ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Muy divertido, y se ve resistente. Envio rapido y llego en buen estado. gracias!! 5 estrellss

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Była w pudełku. Każda z nich była w plastiku, kiedy to odkryliśmy, że ciało ex86100 pochodziło z uszkodzonych zdjęć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Jestem pod wrażeniem tego pełzacza. W cenie absolutne zalecenie. Karo jest świetne, cechy jazdy są dobre i możliwości są również dobre. Opony potrzebują większej wagi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 612
    • Ft17 663
    • Ft19 269
    • Ft67 516
    • Ft121 269
    • Ft34 740
    • Ft29 145
    • Ft31 039
    • Ft15 402
    • Ft31 006
    • Ft48 073
    • Ft51 128
    • Ft40 456
    • Ft23 268
    • Ft42 114
    • Ft65 877
    • Ft32 091
    • Ft160 273