Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/10/2020

    Przybył około tygodnia, jak stwierdzono z Europy do Wielkiej Brytanii. Brak opakowania wokół pudełka i był otwarty po przyjeździe! Na szczęście wszystko jest w porządku. Mój pierwszy wielki czołgista. Wydaje się bardzo zdolny do tej pory i bardzo cenny dla pieniędzy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Dobre opakowanie nie będzie posiniaczone. Samochód jest świetny, działa. Jedyną wadą jest brak kubeczka pochłaniającego wstrząsy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    llegó en muy buenas condiciones excelente producto me gusto espero ganar competencia y seguir comprando en banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Wszystko w porządku. Myślałem, że to zajmie więcej czasu. Nadal go nie prowadzę, ale wygląda świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Nie ma spartańskich opakowań wysyłkowych, ogólnie z wysyłki tydzień przybył po 13 dniach...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Bardzo zadowolony z produktu. Dzisiaj była pierwsza jazda. Około 0 stopni Celsjusza tutaj w Bułgarii, żaden problem dla samochodu. Szczerze mówiąc, byłem zaskoczony, jak długo bateria trzyma - po około 50 minutach przestaję ją uruchamiać i nie jest całkowicie pusta. Ogólnie - za pieniądze, które wydajesz, dostajesz dużo! Metalowe linki, dobra bateria, światła czołowe/tylne działają prawidłowo. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    2 meses de espera pero parece que valdrá la pena, lo mejorcito calidad/precio para iniciarse en el crawler

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Super pełzacz, nie żałuje, że wszędzie polecam 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Otrzymany natychmiast i zgodnie z opisem... Brakuje tylko jednej zszywki, ale to nie ma znaczenia, :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    very good capable crawler

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft60 448
    • Ft90 063
    • Ft85 788
    • Ft73 576
    • Ft57 853
    • Ft66 554
    • Ft46 544
    • Ft67 470
    • Ft99 527
    • Ft57 395
    • Ft32 054
    • Ft4 577
    • Ft51 960
    • Ft14 041
    • Ft22 590
    • Ft28 391
    • Ft16 209
    • Ft58 885