Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/10/2021

    Absolutnie fantastyczna RC! Na pełnym gazie jest za szybki, aby być pełzaczem, więc trzeba być delikatnym na spuście, więc może zmodyfikować ESC, a z drugiej strony, że całkowicie to uwielbia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Przybyl szybko, w okolo 10 dni. Samochód jest niesamowity, kot..prawda, że jestem z niego bardzo zadowolony. 100% Polecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Jeśli to taki wolumen za taką cenę, myślę, że go kupię. Używam tego samochodu do skalistych obszarów, mimo że jest to pełzacz. Jeśli opony wyjdą ze zderzaka, można wspiąć się na dobre zbocze. Ludzie, którzy myślą, że chiński jest produkowany w Chinach, są teraz w wieku Made in China.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    für den Preis kann ich das Fahrzeug nur empfehlen. hat Tourgetwist Reduktion, ist RTR und es macht von der ersten Sekunde an Spaß ✨🤩✨

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Doskonały pełzacz, z pewnością najlepszy stosunek jakości do wydajności pieniędzy już teraz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Był wadliwy na kole z powodu słabego zakwaterowania, nie miał żadnej ochrony! Mokre pudełko i wszystko zgniecione.Bez wątpienia nie kupię ponownie! Półtora miesiąca zajęło dotarcie na Azory do Portugalii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    Has arrived safe and sound, many thanks, looking forward to seeing how it does on Sunday with it's little brother.lol

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    broken shock

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JanVIP3
    CZ
    26/04/2022

    W ogóle samochód jest dobry. Działa dobrze z pudełka, ale w paralelu zapewnia miejsce na ulepszenia i dostrajanie, jeśli chcesz :-) Przed pierwszą jazdą proponuję sprawdzić wszystkie śruby i nakrętki, jeśli są wystarczająco dokręcane. To samo po kilku kolejkach. Musiałem połączyć przewody z silnikiem, aby obrócić się w odpowiednim kierunku. Samochód może łatwo przejść przez stosunkowo duże przeszkody dzięki dużym kółom i wysokości podwozia. Słaby punkt jest dość wysoki środek ciężkości, co oznacza, że samochód z łatwością obraca się na dachu. Musisz być ostrożny na zakrętach i na stromych wzniesieniach. Prędkość maksymalna jest nieoczekiwanie wysoka dla tego typu samochodu. Działa z baterią 3s bez problemów. Servo jest wystarczająco silny i działa dobrze. Pochłaniacze wstrząsów działają dobrze i są wypełniane olejem krzemowym. Słaby punkt to dość intensywny wyciek oleju. Można to poprawić poprzez dostosowanie o-ringów wewnątrz wstrząsów. Opony są dobre, lepsze niż się spodziewałem. Dostępność ważnych oryginalnych części zamiennych jest słaba, w rzeczywistości nie są dostępne w ogóle! Po wielu przejazdach w terenie nic nie jest uszkodzone, z wyjątkiem zadrapań i pęknięć na ciele :-) Według mojej opinii jest to coś między skałami a skałami wyścigowymi. Zapewnia bardzo dobrą równowagę cenowo-zabawną jakość. Nie popełnisz błędu, jeśli go kupisz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Samochód jest bardzo ładny, dobrze zbudowany, wytrzymały i ogromny. Ma dobrą markę Esc i wodoodporność. Dotarła w 5 minut. Opakowanie dotarło bez żadnej ochrony, tylko owinięte grubym plastikiem i czymś do nawilżenia. Na szczęście samochód nie doznał żadnych uszkodzeń. Nota końcowa: Samochód jest niewątpliwie spektakularny, jeszcze nie przetestowany. Stosunek ceny bardzo dobra jakość. Zdecydowanie dobry zakup. Polecam zwycięzcę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$128.49
    • US$459.99
    • US$150.99
    • US$325.99
    • US$219.99
    • US$50.99
    • US$112.99
    • US$58.79
    • US$576.33
    • US$130.99
    • US$135.99
    • US$45.99
    • US$77.37
    • US$40.99
    • US$136.99
    • US$78.99
    • US$105.99
    • US$71.75