Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(146)
  • Obrazy
  • Wideo(9)
  • All Star
    • All Star(146)
    • 5 Star(139)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/05/2021

    Z ceną z CZ, 5 dni dostawy, około 1h powiedzmy modernizacje (obcinanie krawędzi obudowy samochodu w celu uzyskania większej przestrzeni dla kół, wzrost 0,7 mm, aby uzyskać lepszą przepustowość przednich osi, usunięty przedni zderzak i jedno zamówienie z miękkiego aluminium, przesunął światła do nowego, Aby móc lepiej posunąć przód, usunąć koło zapasowe, dodać kilka wałów przy przednich kołach, aby zyskać więcej oczekiwania, aby nie toczyć się) Ta mała zabawka jest niesamowita do zabawy w indor, nawet używając poduszek i innych rzeczy w domu. Umieści małą kamerę do transmisji obrazu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Świetny produkt. Ulepszona bateria i przewody. I samochód. Servo, świetnych facetów od samochodów. Kolejny do dodania do floty.. Było super, teraz jest lepiej niż super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Wielki pełzacz! Przybył z lekko spłaszczonym opakowaniem, ale nic się nie zepsuło, zdemontowałem wszystkie części mechaniczne i zdałem sobie sprawę, że nie ma smaru w przekładniach?! Wkładam smar, aby zwiększyć żywotność części mechanicznych!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Wystarczająco szybka wysyłka z Magazynu CZ....teraz jest mod czas.... Podwójne esc dla podwójnego radia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Vert zaskoczył z tej 1/24 Wagi, lepiej wygląda na żywo, że na zdjęciach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Świetna bryka z pudełka za taką cenę. Tony zabawy kupią kolejną!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Wielki minikrawler 1/24. Przyjechali tu szybko i dobrze spakowani. Cena również była nie do pobicia. Z kilkoma ulepszeniami...tj. Wizualnie i technicznie... udany 👍 pojazdu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Bardzo ładny mały rc Crawler!Bardzo dobrze wykonane i tylko 12 dni do Kanady wszystkim za darmo, dzięki u banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Taki realistyczny... miły

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Bardzo dobry produkt do gry w domu, bardzo szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$211.35
    • US$148.19
    • US$190.99
    • US$113.99
    • US$85.99
    • US$145.99
    • US$80.99
    • US$40.99
    • US$79.19
    • US$43.99
    • US$83.99
    • US$115.49
    • US$39.99
    • US$247.99
    • US$55.99
    • US$265.64
    • US$65.99
    • US$13.99