Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/06/2021

    Well packed, not opened the box and not tested it yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Przesyłka w około 10 dni do Włoch z Republiki Czeskiej. Produkt wyższy niż moje oczekiwania, ponieważ jest bardzo realistyczny i zabawny na trasach wewnątrz pomieszczeń.W porównaniu do modelu 1/10 jest bardzo dokładny w szczegółach, od nadwozia do mechaniki i realizm w działaniu na trasach jest gwarantowany. Polecam spędzić trochę czasu „grając" w domu i w upale... Ale próba na zewnątrz na skalistej ścieżce jest naprawdę zabawna!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2020

    Jeśli chodzi o mini RC Rock Crawlers, zespół RGT odwala kawał dobrej roboty. Ten elektryczny RC RGT w 1/24 skali Mini 4WD, ma nie tylko dobre specyfikacje, ale także jest nastrojony przez zespół RGT Rock Crawling. Oferuje imponujący rock czołgi i występy poza drogą, tuż obok pudełka. To jest absolutnie dwa kciuki w górę produkt i jego aktualny ulubiony mini RC Rock Crawler dla krytych i zewnętrznych 4WD poza trasą i wyzwania Rock Crawling.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Tylko, że teraz produkt wydaje się bardzo dobrej jakości. Niestety, jednak instrukcje operacyjne zniknęły.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Naprawdę niezły pełzacz do pieniędzy. Idealne dla dzieci piaskownica 🥳💪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Otrzymany w świetnym stanie. Bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Wspaniale, dotarł do Puebla w Meksyku w 24 dni kalendarzowe. Żadnych problemów w pakiecie. Redpack ją dostarczył.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Doskonałe w tej cenie. Bardzo się z tego cieszę. Potrzebował trochę więcej wagi, więc dodałem kilka orzechów po obu stronach ramy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Wielki samochód, a nawet większa platforma. Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Nie było łatwo tu dotrzeć z powodu problemów z akcjami, ale już tu jest. Teraz spróbuj. W tej chwili jakość konstrukcji wydaje się dobra jak na cenę, jaką ma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$78.99
    • US$52.99
    • US$128.49
    • US$125.99
    • US$19.99
    • US$52.99
    • US$74.99
    • US$19.99
    • US$219.99
    • US$53.99
    • US$19.99
    • US$60.99
    • US$77.37
    • US$23.99
    • US$279.99
    • US$56.99
    • US$105.99
    • US$151.99