Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/02/2021

    Co za niesamowity mały pełzacz! Po pierwsze: dostawa bez żadnych skarg. Szybki, dobry pakiet, żadnych brakujących części! Rozpakowałem go, naładowałem baterię i wyjąłem do pierwszej próby. Poza pudełkiem jest bardzo dobrze. Dla lepszej wydajności wkładam ciężar do kół (trzeba usunąć go bardzo ostrożnie, opony są bardzo dobrze przyklejone) Po kilku dniach zauważyłem, że samochód już nie reaguje. Odbiornik i RSG są umieszczone za przednimi kołami. Szybka jazda po śniegu i mokrej drodze niestety spowodowała zwarcie na odbiorniku. Moja wina! Wyczyściłem i wysuszyłem po każdym szlaku, ale nie zauważyłem, że nadal jest woda między kanałami płyta obwodu (bardzo mała przerwa <0,5 mm). Potem znowu go wyczyściłam i zadziałało. Zbudowałem osłonę PVC dla odbiornika, żeby uniknąć rozbryzgnięcia wody przez szybką jazdę. Może lepiej zamontować odbiornik z dala od kół albo dodać błotnik do łuku koła. Dodałem też tylne światła (tylko coś, czego mi brakuje) i pomarańczową latrkę do góry, używając niebieskiej latarki, która jest aktywowana przez 4 razy obracanie kierownicy przeciwko zegarowi. (w zależności od koloru samochodów, można sprawić, że będzie to wyglądało jak samochód policyjny lub strażacki). Ma również dobrą ocenę skali poprzez dodanie widoku więcej szczegółów (zastępują naklejki na szyjkę wypełniacza, klamkę, zawias drzwi na drukowane lub zbudowane). Dzięki podwoziom i wodopojom ten mały samochód może konkurować z wysoko ulepszonymi samochodami MN lub WPL. Wniosek: Jest to idealny samochód dla początkujących RC lub nawet dla dzieci, ponieważ jest to świetne wydajność, dobra jakość i co najmniej ograniczenie przepustnicy dla dzieci. Kocham ten mały samochód.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Super niesamowity pełzacz! Opony super uchwyt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Super ładny samochód, nie mogę się doczekać przebudowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Świetnie wyglądająca ciężarówka!!! Podoba mi się to!!! Dodałem do niego kilka drobiazgów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Bardzo ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Jestem naprawdę zadowolony z tych dwóch, które kupiłem. Nie jestem pewien co do ceny, jak widzę, że są tu tańsze pełzacze i to był szybki zakup. Nie jestem pewien, czy dostarczana ładowarka jest inteligentne, ponieważ bateria stała się naprawdę gorąca po kilku godzinach, więc ładuję akumulator z mojej inteligentnej ładowarki. Czas pracy na baterii NIMH wydaje się naprawdę dobry. Nie ma świateł na niebieskim samochodzie, jak na zdjęciu z pudełka, ale światła oświetlone działają świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Samochód jest bardzo ładny i może być prowadzony bardzo dobrze, robi wrażenie dobrej jakości. Jednak, żegluga jest bardzo zła. Model przybył w plastikowej torbie, oryginalne kartonowe pudełko zostało uszkodzone i mocno wciśnięte, na szczęście model nie został uszkodzony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2020

    To bardzo dobra mała ciężarówka, lepsza niż opis. Ciało wygląda naprawdę lepiej niż na zdjęciach, bardzo wytrzymały Lexan, składane plastikowe lustra, klatka, przedni grill,... (brak przezroczystego okna). Jest wyposażony w przebrandowane radio DumboRC X4 (współpraca z innymi odbiornikami DumboRC) oraz odbiornik DumboRC ze zintegrowanym kontrolerem światła, który współpracuje z radiami Dumbo 4ch i 6 ch (tylko 4 ch praca, cz 5 i 6 nie działają). Światło może być kontrolowane przez ch 3 (światła niebezpieczne) i ch 4 (włączone, wyłączone, mrugające). 8 przednie światła (!!!) (obrót pomarańczowy, 2 x biały, niebieskie otoczenie), 2 światła skrętne z tyłu. ES to „nowy" czarny Hobbywing 1625, który różni się od „normalnego" (czerwonego) HW 1625. Ma tryb czołgania i niesamowity hamulec ciągnięcia (!!!). Ale kontrola niskiej prędkości jest bardzo słaba. (największy minus samochodu ciężarowego, oryginalny HW 1625 ma o wiele lepszą niską prędkość, ale nie ma hamulca ciągnięcia). Pracuje z lipami 2 i 3. Wały napędowe są plastikowe, nie metalowe! (Błędny opis) Obudowa osi jest plastikowa, ale wytrzymała. Przekładnie osiowe są metalowe i bardzo wytrzymałe, dobrze wykonane. Przekładnie centralne są plastikowe (ale bardzo wytrzymałe). Szok jest wypełniony olejem, plastikiem, metalową śrubą. Ramka i linki są plastikowe, raczej elastyczne, wstrząsowe wbudowane w ramę. Opony są miękkie, bez pianek, niezbyt lepkie i przyklejone do plastikowych obręczy. Użyj 12 mm hex, obręcze WPL nie będą pasować. Rozstaw kół pasuje do MN90, WPL C34, MN45 doskonale. Servo to plastikowy sprzęt 17 g (nie kg!), aktualizacja JX PD1181MG będzie pasować. Bardzo mały guz kierownicy. Silnik jest bardzo silny, 370 biegów. Sprawdź mój film z recenzji w sekcji wideo!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Bardzo silny, dobrze zbudowany w 1/16 skał pełzacz. Miałem ubaw z tym RGT pełzaczem!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Co za zabawna mała ciężarówka. Tony wydajności w tej cenie! I światła, które możesz włączyć i wyłączyć. Sprawdź moją recenzję na moim kanale YouTube (Uruchom to Rc) do uruchomienia i przeglądu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 095
    • Ft76 869
    • Ft13 439
    • Ft21 308
    • Ft27 538
    • Ft15 407
    • Ft42 085
    • Ft22 620
    • Ft110 574
    • Ft29 154
    • Ft60 981
    • Ft40 938
    • Ft65 669
    • Ft49 984
    • Ft24 610
    • Ft38 030
    • Ft33 387
    • Ft16 390