Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(89)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(89)
    • 5 Star(70)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/04/2021

    Wysokiej jakości produkt i wykończenie, bardzo szczegółowe nadwozie. Świetna podróż zawieszenia, dobra moc, dobre rozłożenie wagi. Zgodny ze standardowymi bateriami typu 2s, potrzebuje tylko nowego paska akumulatora. Doskonały produkt i bardzo szybka wysyłka tylko 6 dni. Nie obejmuje top led bar lub czerwone akcesoria. Jestem bardzo zaskoczony tym produktem.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Niesamowity realistyczny wygląd, świetna jakość budowy i wydajność. Skala, realistyczna konstrukcja ciała, bardzo podobna do Suzuki Jimny, jednego z moich ulubionych samochodów. (Mam starszy model, prawdziwy Jimny) Dostosowany układ oświetlenia - możesz wybrać spośród wielu różnych ustawień oświetlenia, z światłami tylnymi, światłami wstecznymi, kierunkowskazami, światłami zagrożenia. Oświetlenie jest wybierane przez przyciski na nadajniku. Opcjonalny pasek światła na dachu plus bezpośrednio do pustego gniazda na odbiorniku. Chciałbym, żeby okablowanie było dłuższe lub miało jakiś system szybkiego odłączenia, ponieważ to utrudnia otwarcie powłoki zawiasowej, chyba że odłączysz okablowanie. Jakość elektroniczna - Brak taniego RSG i odbiornika w tym samochodzie, zamiast tego jest bardzo ładny zestaw Flysky/Hobbywing, z wbudowanym kontrolerem do oświetlenia. Nadajnik to dobrej jakości jednostka 4AA, z ładnie przyczepnym kołem z pianki. Tx posiada również zestaw 4 małych przełączników z boku, używanych do wyboru typu baterii, trybu pracy (fwd/rev z lub bez), a co najlepsze, wybieralny hamulec ciągnięcia bezpośrednio z nadajnika! (0, 25, 50, 75, 100%) Silna wydajność na szlakach - Kupiłem tę ciężarówkę głównie do zastosowania lekkich szlaków, głównie do jazdy podczas chodzenia po lekkich torach krzaków. Doskonale sprawdza się na tego typu terenie, ma dobrą prędkość kół dla piaszczystych szlaków i wzgórz, i wystarczający moment obrotowy, aby przejść przez jakiś twardszy grunt. Byłem mile zaskoczony, kiedy zabrałem go na moje pełzające skały, na które normalnie zabieram osiowego Wraith. Działał bardzo dobrze i mógł wspiąć się w wiele skał, których oczekiwałem. Opony towarowe są dość miękkie i przyczepne, co daje dużą ilość zakupu na śliskich, stromych skałach. Nie spodziewaj się, że to będzie hardcorowy pełzacz, potrzeba więcej prześwitu i momentu obrotowego, by móc pokryć bardzo szorstki grunt. Choć może być to zaskakujące, co może zrobić z większymi skałami, to jest bardziej odpowiednie do jazdy śladami. 8.5/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Doskonała jakość za cenę, funkcja LED mnie zaskakuje. Radio 4CH jest też...dodatkowa dziura LED jest gotowa z przodu i z tyłu. Oczywiście, akumulator 1500mAh, który dołączony do tego zestawu nie wystarczy dla tego samochodu. Mam kolejne baterie, więc to nie ma znaczenia...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Proszę obejrzeć moje recenzje na moim kanale RC Vlog Joel Cruz RC Review (ang.) Poprosiłem o pełny zwrot pieniędzy, ponieważ nie otrzymałem żadnego przedmiotu i bazy śledzenia został już dostarczony, a BG poprosił o przegląd. Po trzech dniach, jeden z moich sąsiadów zadzwonił do mnie, żebym dał tę paczkę. Dzień 1 I}Proszę sprawdzić w najbliższym Paketshop Dzień 2 Poszedłem do najbliższego sklepu i nie znaleziono żadnego przedmiotu Dzień 3 ponownie zwróciłem się do BG, że moje zamówienie nie zostało zrealizowane i poprosiłem o zwrot pieniędzy. To jest „CŁAWNIE BROŃ/FAULT The COURRIER" Już poinformowałem Banggood, że ten problem jest rozwiązany. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • T0MM015
    AU
    02/07/2021

    Świetny samochód, bardzo realistyczny wygląd. Doskonale radzi sobie jako ciężarówka, czołga się po skałach i trudniejszym terenie. Fantastyczne oświetlenie, może zrobić z dłuższych drutów, aby ułatwić otwarcie ciała. Dobra jakość budowy, oryginalna elektronika hobbywing/flysky, wszystkie metalowe linki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Regarding the car i have nothing to point out, excellent, now the paint came in bad condition. You can see from the photos that it is not a good paint. It would have been a 5 star purchase if it weren't for the painting. I was upset about that :( You can see the unboxing video on my youtube channel "Rc Cars & Garage - Radiomodelismo Automóvel". Portuguese audio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Entrega en 9 días. Me sorprende la buena calidad en detalles de este Crawler. Las ruedas son excelentes. El sistema de luces led con 4 canales alucinante. Le pude agregar también un juego de luces delante y detrás en la defensa. Lo único achacable sería que los diferenciales son fijos. Muy buena compra estoy muy satisfecho.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Z samochodem jest wszystko w porządku, tylko długa wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Dobra jakość i szybka reakcja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Bardzo zadowolony z mojego zakupu, poważny sprzedawca dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$139.99
    • US$31.99
    • US$32.99
    • US$60.99
    • US$159.99
    • US$16.99
    • US$52.79
    • US$85.99
    • US$27.99
    • US$113.99
    • US$83.15
    • US$325.49
    • US$128.49
    • US$88.92
    • US$69.99
    • US$208.99
    • US$58.99
    • US$200.99