Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/05/2021

    Dobry produkt działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    super, je vais le tester merci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Wszystko przybyło spakowane podczas wkładania sterty i testowania. Bardzo szybkie polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Świetny produkt, wypróbowany tylko z 125khz. Szybka wysyłka do Serbii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Przybył bardzo szybko. Urządzenie może odczytywać i pisać na częstotliwości: 125 khz, 250 khz, 375 khz, 500 khz, 625 khz, 750 khz, 875 khz, 1000 khz, 13,56 khz, oraz obsługa karty indukcyjnej HID i em4100 / em4200, klasyczny mi-fare, uid Card, ultra light, ukryty 1386/1326/1346, ntag203. Również zapis kart: t5577, em4305, ukryty 1386/1326/1346, karta uid.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    I bought the exact same model from a different seller on banggood and there is a huge difference between the two. This RFID duplicator has a much more robust PCB inside, nicer soldering, better components etc... However this one has a slow software on it, and it does not all of my RFID tags while the other does. If they provided a software upgrade for this machine I would give them five stars but its barely a four with this old software

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Bardzo ładny produkt, zamawiam 3 sztuki. Bangood jest bardzo miłym sponsorem :). Weź podatek, jak zamówię 🥇 złoto. Bardzo źle napakowany 📦, z taśmą 3 sztuki? Proszę użyć folii a nie taśmy klejem. Nie można sprzedać z taśmą na pudełku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Jak na razie jest to mój R4 Smart Ring, ale ani moja karta IC z pracy, ani coffe RFID Chip, więc do tej pory mnie to nie przekonuje, ale może jestem zbyt głupi, by czytać te dwie karty RFID, które nie działają. Urządzenie zawsze pokazuje błąd odczytu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    EM4305 125KHZ Copy Rewritable EM ID Keyfbobs I use to copy RFID Tag Key Ring Card. Copies do their thing too.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Drogie, Czy na komputerze ma być zainstalowana aplikacja do obsługi tego urządzenia? Wdzięczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 082
    • Ft20 125
    • Ft12 656
    • Ft3 629
    • Ft28 330
    • Ft10 813
    • Ft23 144
    • Ft46 291
    • Ft8 315
    • Ft3 771