Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/08/2021

    Dzień dobry chciałem wiedzieć, kiedy moi ludzie przybędą do niego 4 sierpnia 2021 roku i moje zamówienie brzmi 7429549845010000000001022180887, że mój problem nigdy nie nadszedł

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Bez zapięcia. Więc nie ma miejsca na rzeczy, które mogłyby się wyślizgnąć. Poza tym, bardzo ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Nie ma uszkodzeń po dostawie, podoba mi się projekt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Jestem studentem tego portfela. Jak możesz wysyłać kogoś innego w ten sposób?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2019

    Nie zawsze tylko krytykuję przysłane produkty. Wiele moich poprzednich , krytycznych komentarzy , co do zakupów na Banggood w ogóle się nie pojawiło. Ale do rzeczy. Portfel jest naprawdę fajny. Miła w dotyku skóra. Wszystkie karty, lub licencje, znalazły osobne przegródki, a nawet znalazło się miejsce na fotkę mojego psa. Zakup doszedł po dwu tygodniach. Zapakowany porządnie, nie uszkodzony. Mam nadzieję, że długo mi posłuży. Generalnie myślę, że to DOBRY ZAKUP.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2018

    Leather looks good. On the photo the wallet with all card inside and some money. What I like the most is that it allows to use so much cards.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2019

    Good quality, but litil big

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2019

    ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Jakość skóry i kunsztu w portfelu jest wyjątkowa. Jestem bardzo zadowolony z mojego zamówienia. Moja jedyna panna to dostawa z Hong Kongu. Spodziewam się wielu lat super serwis z mojego nowego portfela. wielkie dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Doskonały produkt, dobrze zaprojektowany i bardzo dobrze wykonany. To spełni wszystkie moje wymagania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 728
    • Ft6 659
    • Ft8 286
    • Ft7 027
    • Ft8 648
    • Ft15 541
    • Ft10 728
    • Ft8 139
    • Ft6 287
    • Ft9 988
    • Ft7 399
    • Ft4 483
    • Ft11 100
    • Ft11 840
    • Ft12 949
    • Ft11 840
    • Ft8 969
    • Ft4 483