Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(165)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(165)
    • 5 Star(154)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/10/2018

    very good product same as described it has memory so you can add or delete cards in very simple way ( using master card) can also add or delete using tag number relay has both No and NC connection relay on time can be set as required

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2019

    A very interseting, cheap and good working product, but I resent you, how you picture your items in your webshop. Except one picture, all other pictures are little misleading. Only one image doesn't show that the front is lit as a glass. In fact, there is no glass in the front. But anyway product is usefull and works fully as it is described. Now I understand why is cheaper.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2020

    Działa idealnie z zamkiem im

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Pakiet otrzymać w odpowiednim czasie szybko, a produkt jest dokładnie taki jak w opisie. Jestem zadowolony i znowu Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2019

    ótimo produto, funciona perfeitamente. Mas, possuiu todo corpo em plástico, tornando um pouco frágil dependendo do local a ser instalado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2019

    Het duurde wel lang voordat het binnen was

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Jest powolny, ale dotarł, warto go kupić, działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    To bardzo dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2020

    Dobrze zapakowane, dobrej jakości, dobrej cenie i dobrego produktu. Wystarczy zainstalować i przetestować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.10
    • US$199.00
    • US$68.99
    • US$7.89
    • US$27.71
    • US$69.99
    • US$38.99
    • US$19.54
    • US$10.38
    • US$16.19
    • US$54.04
    • US$37.99
    • US$18.99
    • US$19.99
    • US$92.99
    • US$28.99
    • US$20.79
    • US$21.99