Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/07/2021

    Mam paczkę. Wszystko przyszło w jednym kawałku. Przydatna rzecz do odbierania mojego Nano VNA!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Otrzymałem bardzo szybko! Dobrze zapakowane. Jeszcze nie testowane, czekam na moje Nano VNA, aby przyjechać ;-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2019

    This tester board came well packed with all the necessary leads to connect it to the board. It is excellent for educational purposes. The smith diagram on the backside is also very helpful

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2020

    To dobry produkt planowy. Jest bardzo łatwy w użyciu i idealnie nadaje się jako materiał do NanoVNA. Jednak złącze boczne tablicy jest małe, więc proszę uważać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2020

    Zgodnie z oczekiwaniami, testowany, zadowolony. Myślę, żeby kupić jeszcze raz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Wydaje się być dobrze zrobiony, ale nie mogę sprawić, by sieci LC pokazały się w pobliżu poprawnego wyświetlacza Smith Chart. Tak, używam kalibracji w oparciu o dołączone kable i pokładowe Open, Short, Charge, Thru. Straszna dostawa, po prostu siedział w lokalnym Aramex Depot przez dwa tygodnie, aż zadzwoniłam i narzekałam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    RF Demo Kit jest doskonałym narzędziem do zrozumienia, jak pracować z analizatorem NanoVNA i do sprawdzenia funkcji tego urządzenia. Przesyłka poszła doskonale. Polecam wszystkim zainteresowanym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Ładny filtr próbki. Muszę to przetestować, gdy dostanę moje Nano VNA. Ten, który od ciebie kupiłem, nie działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Szybka dostawa z dobrej jakości

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Zgodnie z opisem i użytecznym elementem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft48 784
    • Ft22 431
    • Ft27 774
    • Ft110 036
    • Ft8 898
    • Ft32 048
    • Ft30 830
    • Ft35 609
    • Ft22 789
    • Ft203 493
    • Ft6 163
    • Ft52 413
    • Ft132 578
    • Ft8 898
    • Ft25 588
    • Ft40 594
    • Ft72 762
    • Ft3 558