Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(253)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(253)
    • 5 Gwiazda(234)
    • 4 Gwiazda(14)
    • 3 Gwiazda(4)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/11/2017

    Easy to install! Done in minutes! Everything fits perfect! Could not ask for more!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Ciffo65
    MT
    02/12/2018

    La sostituzione e' molto semplice e veloce, grazie alla rondella - spessore di colore nero, che si inserisce perfettamente nel suo alloggio senza effettuare alcuna modifica. Basta applicare della colla a presa rapida esternamente alla rondella ed al suo alloggio e un po' di colla a caldo per assicurare il tutto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2018

    follow these pictures step by step

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2020

    Antena ta nie będzie działać prawidłowo z taranis X9D se, ponieważ średnica wału jest większa niż standardowa antena, a z powodu złącza jest wnękana, Trzeba będzie go zmodyfikować poprzez wyszukiwanie końca patrz zdjęcie i będzie działać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2019

    FrSky Taranis X9 Lite Pro に使えます。 非常に距離が伸びました。 ドローンで使用してますが、今までは500mくらいでRSSIの感度が落ちて戻ってましたが これに変えたら800m以上距離が伸びました。

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2017

    I bought this because I broke my old antenna on my XD9+. This works great and wasnt as hard I though to install. The adapter that comes with it to hold the antenna in the mount is a 3D printed part but fits perfectly. I had to use so thin CA glue to get it to stay in place but you cant even tell the glue is there. I would suggest this to anyone that is trying to get better connection for there TX. Or just neeeds a replacement antenna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    W końcu przyszło, zajęło mi to trochę dłużej, ale wyszło dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Bardzo ładny 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2018

    Le montage a été assez facile, même si la soudure est petite et délicate. Ne pas oublier de coller la petite pièce plastique à la taranis, sinon l’antenne se détachera toute seule. la portée semble bonne, voir plus solide qu’avec mon ancienne antenne d’origine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2018

    Well done at all. The power to transmit 30% good good good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$25.29
    • US$18.99
    • US$43.70
    • US$11.49
    • US$117.17
    • US$13.79
    • US$225.99
    • US$37.19
    • US$33.99
    • US$69.74
    • US$24.14
    • US$55.79
    • US$27.71
    • US$74.74
    • US$21.84
    • US$76.47
    • US$309.99
    • US$103.49