Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/10/2021

    Dostawa była dość szybka. Rozpakowałem go i sprawdziłem każdą część i jest idealny. Wiele pomysłów i planowania poszło w projekt tego modelu. Nie mogę się doczekać, żeby go ustawić i polecieć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Niewiarygodny zestaw, absolutnie fantastyczny!!! Wszystko pasuje idealnie i dobrze przemyślane. Uprawiałem to hobby przez większość życia i nigdy nie widziałem czegoś tak kompletnego. Dwie konfiguracje ogonowe łatwo się zamienić. Dwa zestawy rekwizytów, płyta kontrolna z kilkoma 5woltowymi połączeniami, śruba na pokrywach dla serwerów i RSG, dodatkowe deski montażowe dla sprzętu, tablica GPS z pokrywą... i lista trwa. Kup jeden!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Przybyli w bardzo dobrym stanie, wszystkie przedmioty nieuszkodzone. Poza żadnymi nawiasami lub uchwytem do płyty dystrybucji mocy, wszystko pasuje dobrze. Lata świetnie i może przenosić duże obciążenie lipo 5000mAh lub liion 4s2p 7000mAh lub 3s lipo 8000 mAh prawie w nosie (w/o go pro). Nastawy akcji. Bądź delikatny dla powierzchni kontrolnych, ponieważ samolot dobrze reaguje na kije i przesuwaj róg do otworu najbliższego serwera.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Model wygląda bardzo ładnie, pianka jest trwała, a wykończenie wygląda dobrze. Części z pianki dobrze pasują i łatwo się ze sobą łączą. Opcjonalne ogony to dodatkowy bonus, dzięki któremu można skonfigurować go z tradycyjnego ogona lub jako Vtail, wybrać swój smak. Pokrowce serwo są ładne i wyglądają świetnie, tak samo jak osłony i GPS. Łączniki kulkowe to dobry sprzęt do powierzchni kontrolnych. Skrzydła czują się bardzo wytrzymałe ze spars, złączki do mocowania skrzydła na panelu silnikowym jest świetne, łatwe do demontażu, jeśli chcesz. Włazy z pianki dobrze pasują, a magnesy są bardzo mocne i zapewnią jej bezpieczeństwo. Bardzo lubię ten model pnp. Dokonaliśmy modyfikacji części ogonowej przed sklejeniem jej razem; odcięliśmy niewielki fragment pianki, aby złącza serwo mogło przejść pod sklejką serwomocyjną, Odetnij trochę pianki na odcinku ogonowym, aby umożliwić łatwiejsze zastąpienie serwo steru w razie potrzeby. Silnik i esc wydają się być wystarczające i dobrze wykonane. Mój nie miał żadnych złączy kul, można je również przylutować. Wierzę, że jest programator dla esców z much kolorem, i wygląda na to, że można zmienić kierunek motoryki przez komendy, ale posiadanie złączy kul tylko upraszcza proces. Musiałem powiększyć dziurę w kamerze Fpv, żeby pasowała do mojej kamery Foxeer Trex Micro. Nie jestem pewien, czy zakrywa nos powinien być z modelem, ale mój nie miał, jeśli nie uruchomisz go pro lub podobne, byłoby miło mieć okładkę w cenie. Uważam, że linki do piłki wydają się trochę słabe i że linki mogą wypaść trochę łatwiej niż mi się podoba, z latających RC Helis. Pręty kontrolne były trochę za długie i musiały usunąć część materiału na gwintowanym końcu. Przecinanie ich pozwoliło mi skrócić długość bez gwintowanego pręta przepychającego się przez plastikowe linki kulkowe i uderzającego w mosiężną kulę. Ogólnie bardzo dobry model, dużo miejsca, ładna pianka, w rozsądnej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Dostawa trwała miesiąc do Kaliningradu. Kurier do domu. Раскоробинг pokazał, że wszystko jest całe. Opakowania poproszę. Wszystkie części w pępek i polietylen. Jakość elementów jest super. Bardzo wytrzymały materiał. Czekam na drugą paczkę z serwerami, komputerami itp. Polecam osobom zainteresowanym kupnem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • KenVIP5
    FI
    03/07/2021

    A very good deal. I got the PNP version. The delivery this time was very fast and no damage. The kit uses pretty strong EPP foam which can take hard landings. The motors are of good quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Bardzo dobra platforma fpv, leci bardzo płynnie i elastycznie. Silniki magazynowe i esc działają bardzo dobrze z rekwizytem 7x5. W sumie wysoka jakość, to radość budować 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Widziałem tyle recenzji na YouTube, że nic nie może być źle z tym samolotem, przyleciał wcześniej niż się spodziewałem, otworzył pudełko, ładnie i schludnie, już to uwielbiam. Przygotuję najlepszy sprzęt, i to będzie jeden z moich dalekiego zasięgu samolotów FPV, lecących z Li-ionem, by zdobyć mile....!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Za te pieniądze nie ma lepszego samolotu RC dostępne. Pianka jest lepsza od wszystkich innych.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$190.89
    • US$98.89
    • US$180.17
    • US$229.99
    • US$1,165.90
    • US$129.99
    • US$66.84
    • US$28.86
    • US$1,399.99
    • US$72.90
    • US$109.99
    • US$99.15
    • US$39.99
    • US$100.47
    • US$400.77
    • US$116.64
    • US$109.19
    • US$74.74