Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(150)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(150)
    • 5 Star(143)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Wsztsko OK. Przyszło przed czasem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    W końcu, po miesiącach, bo BG nie mogła podzielić mojego zamówienia wcześniej, więc chciałam anulować przedmiot, który wciąż nie był dostępny...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Jest dobrze wykonany, ale myślę, że pasek może być trochę dłuższy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ammoema
    IT
    28/05/2021

    Do mocowania dobrze zrobione

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Idealnie przybył na czas, kiedy go zamontuję, załaduję inne zdjęcia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2017

    Pretty simple, yet effective way to hang your quads from your favorite bag instead of trying to find a bag with straps across the back. I ordered 3, and 2 came with florescent green straps, one with orange. The included 3D printed edges keep the carbon fibre from cutting or marking your bag. Nice quality, i cleaned up some sharp edges but otherwise perfect for what they were intended for. If you are flying 200 mm to 250 mm frames, i suggest getting the 30 mm strap versions, they seem to be just the right length

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Trzyma drona bardzo dobrze i łatwo się montuje, chociaż śruby pasują bardzo ciasno do części drukowanych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2018

    I dont buy drone specific backpacks because I can make one with this and not spend hundreds of dollars. A good backpack two or more of these and you've got the hookup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    jeszcze nie zamontowane ale wyglada bardzo fajnie i napewno spelni swoja funkcje, jestem zadowolony i polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.00
    • US$9.23
    • US$8.07
    • US$12.70
    • US$10.38
    • US$45.57
    • US$10.99
    • US$15.00
    • US$52.99
    • US$10.23
    • US$21.84
    • US$74.99
    • US$10.59
    • US$3.99
    • US$6.92
    • US$4.24
    • US$31.17
    • US$539.00