Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(135)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(135)
    • 5 Star(101)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(19)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2021

    Naprawdę ładne metalowe koła, ale nie szczęśliwy, ponieważ złota powłoka pochodzi z jednego z kół wygląda bardzo zła nadzieja Banggood może rozwiązać ten problem dla mnie, jak kocham to miejsce

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2022

    Pamiętaj, że nie ma go z oponami

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Produkt zgodnie z opisem, dobrze pasują do wltoys k989 jako projekt dryftu rwd. Opony są trochę mniejsze niż oryginały, ale nie ma problemu z ich zainstalowaniem i dają wystarczającą prześwit z ziemi. Plastik jest mniej twardy niż się spodziewałem. W razie potrzeby można użyć kleju między obręczami i oponami. (niektóre są trochę luźne) Bardzo zadowolony z mojego zakupu. Ty banggood (ang.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Wygląda na bardzo ładną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2022

    Świetny wygląd i wykonanie opcja, jeśli chcesz zmienić swoje zabawki WL K989 lub 283131 w drifter. Mam przegląd, jak zwiększyć blokadę kierownicy i dodać żyroskop do sprzętu. Wystarczy wyszukać „QuifyRC 284131"

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Przedmiot zgodnie z opisem, otrzymany dość szybko. Łatwy w montażu i na ciężarówce. polecam. Tylko bądź ostrożny przy zakupie, że kupujesz odpowiedni przedmiot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Paczka dotarła w idealnym porządku. Przedmiot był w zamówieniu, więc kiedy przyjechałem i znalazłem dwa zestawy opon dryfujących byłem bardzo zadowolony, dziękuję Banggood. Nie mogę się doczekać, aby wypróbować je na moich wltoys 284131.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Paczka przyszła idealnie. Rzeczy były na zamówienie, ale warto było czekać. Muszę czekać do świąt, żeby zobaczyć, jak sobie z tym radzą. Wysokiej jakości części i rzemiosło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2022

    To moje drugie zamówienie. 1 na moją konwersję rwd drifter, 1 dla awd drifter dla zabawy w domu. Koła muszą być przyklejone, ponieważ mogą być trochę luźne na felgach. Należy pamiętać, że są jeszcze 2 różne przedmioty (ramię serwo / koła i opony) jak je zamówić. Zadowolony z mojego drugiego zakupu, Ty Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Awesome quality. Looks soo Nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$37.99
    • US$19.99
    • US$12.99
    • US$4.29
    • US$8.07
    • US$12.69
    • US$38.99
    • US$16.99
    • US$12.99
    • US$15.99