Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/12/2021

    Kiedy pierwszy raz zamówiłem tę przyczepę, nie dotarła, więc wysłano zastępstwo. Sama przyczepa jest bardzo dobra w stosunku do ceny, ale brakowało części. Oglądałem recenzję tego zwiastunu na YouTube i ten w filmie został dostarczony z Banggod więc można było zrobić wideo. Moja przyczepa nie posiadała światła, opcjonalnie holownika lub magnesów, aby utrzymać rampy, gdy nie są używane. Skontaktowałem się z Banggoodem w tej sprawie i powiedzieli, że skontaktują się z dostawcą. Miałem mieszane odpowiedzi z Banggood mówiących, że przyczepa nie pochodzi z tych części, albo że jest im bardzo przykro z powodu braku przedmiotów i zaoferowali mi punkty Banggood w ramach rekompensaty. Niektóre odpowiedzi na e-mail były dość niegrzeczne i nieprofesjonalne inne były pomocne. W końcu przyjąłem punkty Banggood jako rekompensatę, ale byłem zniesmaczony tym, jak powiedziano mi, że się mylę, a przyczepa nie pojawiła się w tych częściach, ale najwyraźniej tak było, ponieważ było to pokazywane na liście treści, a także w recenzji wideo. Oprócz brakujących części i bardzo słabej obsługi klienta przyczepa jest dobra jakość w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Jest bardzo ładny, ale mój się zepsuł, a metalowe pręty na kółkach są wypełnione rdzą. Wygląda na to, że dostało lanie i zmoczyło.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Dobrze zapakowane i szybka dostawa. Od Filipianów z miłością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Idealnie pasuje do mojego traxxas slash podwozie idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Parcel przybył w nienaruszonym terminie, jednak wiele kluczowych elementów do montażu przyczepy brakowało w plastikowych torbach. Zaginął kompletny zestaw LED, Kilka nakrętek i śrub, opcjonalna wysokość holowania. Axely przyszły niemalowane w plastik, I był pełen rdzy. Kilka złączy, które dotarły, Nie pasuje do listy inwentarza. Do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi z Banggood na moją prośbę o przesłanie mi rzeczy zastępczych. Nie prosiłem o zwrot pieniędzy, ale tylko po to, żeby wysłali moje brakujące rzeczy. Nie jestem pod wrażeniem mojego pierwszego zamówienia Banggood (159. dolarów) Bardzo mało prawdopodobne, że zamówię cokolwiek w przyszłości.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Przyczepa jest w dobrym stanie, mam nadzieję, że wszystko jest w pudełku i nie mogę się doczekać budowy 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Pudełko było trochę wgniecione, ale przyczepa wygląda w porządku i nie mogę się doczekać, aż zbuduję ją później

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Great item

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Bardzo dobra jakość, jak widać na zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Duża korzyść kosztowa, szybka dostawa na odległość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.99
    • US$725.99
    • US$93.54
    • US$9.23
    • US$48.99
    • US$29.99
    • US$21.93
    • US$11.54
    • US$10.99
    • US$15.14
    • US$50.81
    • US$9.69
    • US$36.95
    • US$17.09
    • US$12.69
    • US$89.99
    • US$35.99
    • US$149.99