Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/10/2021

    Wszystkie wyglądają dobrze, jak zawsze, twoje produkty są niesamowite szybko, najlepsza obsługa i najlepsza cena dzięki Banggood okrzyki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2017

    This is probably the best ESC programmer I have ever used very clear Display easy to read each program and adjust to your style of driving highly recommended FVTs are great performance EScs simple with excellent performance

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2016

    This unit also works with the fvt\favourite shark 40amp and 80 amp boat esc's not just the cars im very please with this purchase only taken 10 mins to program 3 of my boats with this unit THANK YOU Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    SeaShark ESC też! Opis jest błędny. Bez tego pudełka nie przełączają się. Potrzebujesz programowalnego nadajnika z LCD, aby dopasować ustawienia niskiej, średniej i wysokiej przepustnicy do tego pudełka. Po ustawieniu, jesteś w, a następnie można ustawić wiele parametrów. Właściwie to bardziej niż zwykle. To wszystko bardzo dobre rzeczy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Karta programu nie ma problemu Dobra jakość, dzięki dla sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    AAAAA+++++++++++++++... Dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Świetnie, dzięki szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    A+ Perfect

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2019

    Programmable Program card for FVT Series. Its easy to connect and to use. Even thou i didn't see any real manual. But if you done anything in this area, this is simple to figure out anyway. I tried to connect it to the laptop but it wouldn't respond at all. Maybe i did something wrong? Well, my biggest complaint is that there isn't any manual so in case i done anything wrong i cant check and verify.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$21.93
    • US$101.63
    • US$15.00
    • US$17.99
    • US$27.71
    • US$39.99
    • US$18.47
    • US$100.99
    • US$35.99
    • US$42.54
    • US$15.00
    • US$8.99
    • US$17.99
    • US$15.00
    • US$36.37
    • US$38.99
    • US$1.99
    • US$35.99