Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/08/2022

    Zamówienie otrzymane po prawie miesiącu, ale hej, Boeing 747 jest niklu, jest to bardzo ładna replika samolotu z pięknymi ledami, pozostaje więcej niż spróbować, suspens.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    To poszło przyzwoicie szybko i jestem początkującym więc polecam go dla początkujących i było naprawdę fajnie to się trochę złamało ale po prostu użyłem Super kleju do naprawy tak ogólnie to było bardzo dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Top naprawdę piękno na locie bardzo stabilny i światła zrobione bardzo dobrze bateria trwa dużo polecam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2022

    To był bardzo dobry samolot. Polecam, że szybko leci z kolacją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Najlepszy huk dla dolara, jaki możesz wpuścić w powietrze. BARDZO przyjazny dla początkujących, ale zabawa dla zaawansowanych ulotek również.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2022

    Very Easy to Fly and will Handle A Decent amount of wend and looks Very Scale when Flying Over....! I Also Added a Little All In One Camera/Transmitter And It Does Quite well With it........! 💯%Quality Made.....!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Zrobiliśmy pełny przegląd tego samolotu na naszym kanale YouTube. Po prostu szukaj „Jon's RC". Kupiłem to dla mojego syna, który jest dobrym pilotem średniego poziomu RC. Może latać 4 i 6 kanałowe odrzutowce RC i 3D. Chciał, żeby coś się zmieniło. On absolutnie kocha ten samolot RC! Samolot ten jest bardzo stabilny i łatwy w locie. Jednakże, dla przypomnienia, ten samolot wymaga bardzo małych ruchów kija! Więc nie możesz po prostu wcinać się na patykach! Lot dziewiczy odbył się bardzo dobrze. Usunęliśmy podwozie, bo jechaliśmy na trawiastym parku. Instalacja była bardzo prosta. Musisz podłączyć kabel LED i kabel serwo od skrzydła do bezpiecznika, więc należy uważać na orientację. Po prostu postępuj zgodnie z instrukcją. Następnie trzeba wsunąć połowę skrzydła do bezpiecznika i dokręcić jedną śrubę. Akumulator, który z nim przyszedł to 1s 550mAh i to dało nam około 9 minut czasu lotu. Instrukcja mówi, że czas lotu wynosi około 6-10 minut. Kontroler jest łatwy w użyciu. Prawy górny przycisk działa jak przycisk „stawka", gdzie można wybrać, ile może się zdarzyć samolot. Lewy górny przycisk górny służy do sterowania diodami LED. Samolot wygląda na bardzo skali w powietrzu i przyciągał wielu ludzi, gdy mój syn zaczął nim latać. Jeszcze raz, solidny zakup!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2022

    Flys wielka świetna zabawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Projekt nie jest bardzo dobry, ale myślę, że pomysł na projekt jest bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Ten mały samolot z Boing wygląda świetnie i lata bardzo dobrze z małym wiatrem. Czas lotu wynosi od 6 do 10 minut w zależności od ilości gazu. W sumie to miły mały samolot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$79.99
    • US$89.99
    • US$89.99
    • US$109.99
    • US$86.99
    • US$109.00
    • US$89.99
    • US$79.99
    • US$64.99
    • US$52.99