Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/06/2022

    Najlepiej zmienić nakrętki kół →(Xinlehong 1/16 nakrętek kół) Bardzo zabawny skok Big - salto w tył Bez wstrząsów olejowych, ale dobra robota

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Kupiłem tę ciężarówkę dla mojego 4-latka i jest świetna dla dzieci. Są 2 problemy, które od razu zauważyłem. Po pierwsze, bateria to żart. Dlaczego dostarczają baterię 900mah? To nie trwa dłużej niż 10 minut. Na zdjęciu widać, że kupiłem 2 1500 mah. Istnieje natychmiastowa różnica mocy. Jednak nie pasuje, więc muszę to przykleić na miejsce. Przekonwertowałem go też na wtyczkę dziekana. Drugą rzeczą, którą zauważyłem, to to, że koła się poluzowały i odpadły. Są tylko trzymane za pomocą małej śrubki. Więc musiałem nakleić na nich klej do orzechów. Czas pokaże, czy przetrwa moje 4-letnie brutalne traktowanie, ale w międzyczasie jest wystarczająco szybkie i jest to dobry mały bokser.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Świetny rc, zaskoczył mnie jakością, bardzo szybkie i mocne, opony są trochę małe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    W porządku, wóz strażacki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    different body color 😓😡  poor wheels nuts

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Niesamowite małe uderzenie za pieniądze, trochę drżące, ale idzie naprawdę dobrze i może przyjąć ogromny cios bez szwanku. Regulowana prędkość jest dobra dla młodszych dzieci, aby ograniczyć uszkodzenie kostki! W punkcie cenowym dobre dla dzieci, aby dowiedzieć się, zanim pozwolę im luzem na większe rzeczy, tylko narzeka jest bateria 900mh, która trwa długo. Zamówiłem większą liposukcję na dłuższy czas.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2022

    Nie trzeba żałować, smażyć doskonale, wszystkie plastikowe, ale za tę cenę, a jedna bateria bardzo mało wymaga 2-3 szt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    Świetna mała ciężarówka jest bardzo szybka, szkoda, że nie kupiłam więcej baterii. Ciało wydaje się trochę słabe, zwijaliśmy je kilka razy i nadal jest ok. Będziemy skakać w następny 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2022

    Drogi i potężny nuit

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2022

    Wyprowadził samochód na zewnątrz podczas jazdy, zauważyliśmy, że jest bezpieczny, wziął go z powrotem do środka, otworzył się i zobaczył szpilki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$126.49
    • US$39.99
    • US$54.99
    • US$58.79
    • US$113.39
    • US$50.99
    • US$42.99
    • US$22.99
    • US$62.99
    • US$19.09
    • US$45.99
    • US$192.04
    • US$110.99
    • US$80.99
    • US$96.99
    • US$75.99
    • US$139.99
    • US$80.99