Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(64)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/07/2022

    Super szybka wysyłka, zamówiłem przez Meksyk bezpośredni mail i przybyłem w ciągu 12 dni roboczych, a wózek jest bardzo miły 100% zalecane, szczegół jest, że kabel do ładowania baterii nie jest kompatybilny z kwadratem, z telefonu komórkowego, ale od stamtąd na zewnątrz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    To przybyło w idealnym stanie, a ponieważ ta opcja jest wyposażona w dodatkową baterię, ostrzegaj (w moim przypadku) nie jest to odpowiedni męski koniec na drugim akumulatorze, będziesz musiał zmienić go na ten, który jest zamontowany w jeep. Poza tym jest to niesamowite, że bateria w pełni naładowana daje jej dużo mocy i poradzi sobie z przebiegiem off road. Jestem na około 5 godzin solidnego czasu biegania, jak dotąd nic nie zawiodło i to będzie wspinać się moje dzieci z łatwością. Jak w skali 1/14, ma swoje granice. Ale jeśli wybierzesz ścieżkę pasującą do tej skali, jest to bardzo dobre i jeździ moimi standardowymi pojazdami WPL i MN. Opony są nieco twardsze niż moje opony WPL i MN, ale to pozwala zaoszczędzić biegi od zniszczenia po około godzinie przyczepność poprawiła się. Wały rekwizyty są większe i silniejsze niż się spodziewałem. Serwo kierownicy jest wstępnie zamontowane na osi, więc nie ma problemu z pomyjami na zginaniu. Ciało jest wystarczająco lekkie, a detale są świetne, słuchawka ma pełne wykończenia i zapisuje ustawienia. Uchwyt jest mniejszy niż normalne słuchawki, dobrze nadaje się dotyku w dłoni i pianka na zakręcie kierownicy. To powiedziałbym, że jest łatwy do modyfikacji i modernizacji, ale lepszy model, aby zacząć od mniejszych tańszych ciężarówek. Ogólnie jest to świetny samochód do pukania w ogrodzie na domowej drodze lub w lesie, trwa około 15 minut z dołączonym akumulatorem. Zapasowy, który pochodzi z tej opcji jest nieco lepszy niż niebieski na dostarczonej po zmianie końcówek (w moim przypadku)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Otrzymałem paczkę w idealnym stanie. Samochód jest ładnie zaprojektowany, wymagający. Twoje zarządzanie w tym przedziale cenowym jest wybitnie dobre. Dzięki napędowi na wszystkie koła, porusza się dość dobrze na terenie, byłoby jeszcze lepiej, gdyby był lepiej przenoszony. W takim samochodzie nie liczy się prędkość, powinno być bardziej stanowcze. Cena rabatowa jest bardzo tego warta, zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Jestem zaskoczony jakości tej zabawki, bardzo bogata w szczegóły, tylna lampa, alarm migania, i prawo i lewo strzałka, zabawka ma dużo siły i jest pasywna aktualizacja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2022

    Doskonały pojazd polecany i przyjeżdżający szybko i dobrze utrzymany zawsze doskonały z banggod jest najlepszą stroną zakupową

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2022

    Wygląda bardzo ładnie i nieźle się czołga. Dodatkowa bateria nie ma tego samego złącza, ale złącze, którego używa jest bardzo podobne do złączy czujnika baterii, więc może działać, ale trzeba się upewnić, że przewód nie zostanie przeciążony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • LeoVIP1
    CA
    10/08/2022

    Za tę cenę to świetny RC Crawler. Szczegóły są bardzo dobre i działają bardzo sprawnie. Żywotność baterii jest doskonała. Podejrzewam, że nie będzie to zbyt trudne, ale nie spodziewam się tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Ze względu na swoją cenę, słodki mały samochód. Trochę mniejszy od tych samochodów, ale z przyzwoitym, twardym ciałem, drzwiami i światłem. Opony są rozsądne, jedyną wadą jest ESC, który nie ma hamulca. Poza tym jest to rozsądne offroad zdolny i dobry na początek. W czasie cen sprzedaży zdecydowana rekomendacja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    Pudełko było trochę uszkodzone, ale zawartość była nietknięta. Podoba mi się kolor tego samochodu. Przetestowałem samochód i działa idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    Bardzo ładny i dobrze wykończony samochód, bogaty w szczegóły, kontrola przyspieszenia, regulacja prędkości. Posiada światła kierownicze, reflektory przednie i światło rufowe. Przyszedł dobrze zapakowany i wszystko zgodnie z opisem. Mojej córce bardzo się podobało!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$143.99
    • US$15.99
    • US$60.99
    • US$55.99
    • US$108.99
    • US$22.99
    • US$122.99
    • US$114.99
    • US$70.99