Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(111)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(111)
    • 5 Star(94)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/11/2021

    Wygląda bardzo dobrze 👍 Ale przyjedź bez ropy! Musi być również połączony z kolczykami, kiedy wypełniasz olej! To znaczy, trochę dodatkowej pracy przed użyciem. Po napełnieniu oleju i włożeniu do samochodu, wydają się całkiem dobre 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Świetnie wyglądający wstrząs dla wiltoys a979b a959-b, ale nie mają oleju w nie, aby upewnić się, że śruba w. Śrubki są za małe na otwory na podwozie, masz gumowe podkładki, ale pękają, gdy je mocno wkręcasz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    good shocks. a wee bit longer than stander a959 shocks. but work a lot better when filled with oil

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Dobre, małe pochłaniacze wstrząsów, które są całkowicie wykonane z aluminium. Wypełniłem je olejem magura. Jajka są trochę morszczuka. Przesyłka do Niemiec nie zajęła tygodnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Wydaje mi się w porządku. Zobaczmy, czy wyciekną, czy nie. Użyłem zielonego śluzu na pierścieniach. Włóż je do mojego TT-02 i pasują do siebie. Sprężyny mogą być trochę miękkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Dostawa w porządku. Jeszcze nie zainstalowany. Wydaje się przyzwoita jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Świetna cena i gorąco polecam to dla rc pełzacza. Świetna aktualizacja i szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Naprawdę pod wrażeniem tych małych wstrząsów..jakość jest całkiem dobra...świetne opakowanie i przybyła bardzo wcześnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Doskonała bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Działa świetnie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.89
    • US$12.69
    • US$33.99
    • US$15.00
    • US$21.84
    • US$8.07
    • US$4.99
    • US$8.07
    • US$6.92
    • US$2.96