Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • TMCCRC
    GB
    28/04/2022

    Mega tania kombinacja, kupiona na wyprzedaży! Świetne na deszczowy dzień w razie awarii. Super szybka dostawa od Banggood jak zwykle! Wszystko, czego potrzebujesz, jest w pudełku, oprócz serwo i silnika. Szybka dostawa z Banggood jak zwykle. Aby uzyskać pełną recenzję, użyj adresu URL: https://youtu.be/fecfdos8Eo8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2022

    bardzo fajny zestaw, pilot 6 kanałowy, wygodny w obsłudze dość czuły i o zadowalającym zasięgu. Kontroler obrotów szczotkowy bardo prosty w obsłudze ma 2 suwaki jeden do wyboru baterii drugi do zachowaniaia hamulca, 3 stopniowy bez hamulca, z hamulcem oraz z drag brake. Baterie zadowolajce nie robią szalu ale mogą być.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2022

    Dobra kontrola jakości, nie ogranicza się do odbiornika, więc powinieneś sprawdzić instrukcję obsługi przed użyciem. Jak dotąd wszystko działa dobrze i lubię komponenty tego zestawu. Zainstalowany na Flyhal fc 65o po oparzeniach odbiornika / ESC, nie oszczędziłem tego modelu, ale mogłem go rozwiązać, utrzymując oryginalny silnik i serwo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Bardzo dobry pakiet jak na swoją cenę, radio jest wygodne i łatwe w obsłudze oraz ma wiele kanałów, w zależności od wybranego pakietu. Wszystko wydaje się działać idealnie do tej pory, ESC jest mały do łatwej instalacji, ale wydaje się bardzo wytrzymały, więc spodziewam się, że będzie stosunkowo trwały, Używałem go tylko z bateriami 7.4v, ale zachował chłodno w dotyku, więc nie widzę powodu, dlaczego nie działa z 3s, jak obiecał. Ładowarka, którą zawiera pakiet również działa zgodnie z przeznaczeniem, powinna być dobra dla każdej baterii 7.4v z odpowiednim portem równowagi. Pewnie, nie jest najszybszy i wątpię, że będzie trwał bardzo długo, ale działa. W tej cenie, będzie bardzo trudno znaleźć pakiet, który zawiera wszystko, co to robi. Bardzo polecana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Bardzo dobry set. Pilot jest dobry w ręku i jest również bardzo lekki dzięki baterii. ESC działa bardzo dobrze. Zainstalowałem cały system w Reely Core.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Pilot jest tam i działa! Ale instrukcje są tylko w języku angielskim i chińskim! Moim większym problemem jest to, że 2 osie WPL, które zamówiłem w ogóle nie były w pakiecie! 2 karty pamięci Którego nigdy nie zamawiałem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    very nice product can't beat the price and so far everything works good we have a lot of snow so can't check the range but works great in the house

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Everything is as according to description. I have not use it too much but it semms to be working fine. Binding was no problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    Package was delivered without damage and well ahead of predicted timeline. Well done Banggood 👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Bardzo dobry produkt .....teraz, aby zobaczyć, jak długo nam to zajmie!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.84
    • US$64.99
    • US$18.39
    • US$149.99
    • US$29.89
    • US$429.99
    • US$66.99
    • US$99.99
    • US$134.99
    • US$219.99
    • US$219.99
    • US$279.99
    • US$82.33
    • US$91.99
    • US$429.99
    • US$199.99
    • US$42.99
    • US$28.74