Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/07/2021

    Ten pojazd jest ustawiony ze standardowym sterowaniem tylko przednie koła. Wszystkie metalowe narzędzia, wały napędowe i linki. Szyny podwoziowe z włókna węglowego. Pokrywa transmisyjna i pudełko nadawcze RSG/odbiornik są plastikowe. Metalowe obręcze, koraliki zamknięte i miękkie opony. Moja dostawa zawierała tylko dwie baterie. Jedna z baterii nie działała po przybyciu i wymagała, żebym naprawiła zepsuty lutownicz na pozytywnym terminalu. Nadwozie pojazdu jest bardzo cienka plastikowa pokrywa, która miała uszkodzenia przedniej i tylnej części powłoki w dniu przyjazdu. Pojazd ma dobry stopień kierowania i jest proporcjonalny. Odbiornik RSG & jest tanią płytą obwodową i nie dostarczał prawdziwej mocy i wymaga modernizacji, aby ten pojazd był porządny. Ulepszyłem do 80a i Flysky Receiver i pojazd jest teraz niesamowity. Po przybyciu musiałem również dokręcić nakrętki koła, napęd i biegi różnicowe.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Ogólnie naprawdę polecam to tylko kilka małych wad, aby naprawić od początku, takich jak dokręcanie i hamowanie. Silnik nie jest dobry, a ESC nie jest wodoodporny. Za taką cenę nie można za bardzo winić. Jestem z tego bardzo zadowolony!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Opona została złamana z przodu i z tyłu, a kontroler został zerwany, a drut serwo został odcięty od ramy w wysyłce nie robi wrażenia. Zapłaciłem za to i dostałem to .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Bardzo dobry produkt, kawałki są tak twarde, metalowe dyferencje, świetny materiał, zrobiłem kilka ulepszeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Bardzo bardzo, ale bardzo źle, to przychodzi lub pochodzi ze złamanym kołem, nie mogę go używać, a ucieczka bardzo źle. Nie polecam kupowania tanio, chyba że rozwiążę problem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Produkt przybył z kołami zdeformowane, korpus całkowicie wgnieciony, baterie są jonowe, nie lipo, jak zapewnia sprzedawca, elektronika jest śmieci samochód nie może pchać własny ciężar.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Kupowany tylko ze względu na podwozia i trzy baterie. Punkt jest dostępny dla zgniecionego Lexankaro, którego i tak nie lubię. 2 na 1 ESC jest katastrofą ze strony taniego sektora. Samochód w ogóle nie może jechać powoli, bez względu na to, jak skręcasz. Nie było to również powodem zakupu, jednak istnieje odliczenie punktów na całości pakietu i ciało wlatuje do śmieci.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Bardzo zadowolony z pozycji, pełny stop napędowy i podwozie z włókna węglowego, tylko kilka kwestii, nie wentylator na tablicy ESC / odbiornika, który jest w jednym, sprawia, że powolne czołganie jest bardzo drażliwy. Ciało jest bardzo cienkie, życzenie jest trochę grubszym materiałem. Jeśli to i oddzielne ESC i odbiornik byłoby lepiej? Ale to jest proste i tanie rozwiązanie dla mnie, ponieważ mam wiele pod ręką, również twarde ciało byłoby znacznie lepiej. Kiedy otrzymałem ten pełzacz miał 2 felg stopowych, które były wygięte ze względu na słabe opakowanie?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Wielki pełzacz dla muny.Na pewno potrzebujesz kontrolera prędkości i innego nadajnika

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$364.97
    • US$83.99
    • US$110.45
    • US$49.99
    • US$175.99
    • US$115.49
    • US$120.99
    • US$200.99
    • US$58.79
    • US$600.29
    • US$109.99
    • US$63.51
    • US$83.99
    • US$68.99
    • US$489.99
    • US$203.99
    • US$65.99
    • US$173.24