Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/04/2022

    Nie ma na co narzekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Bardzo ładny, świetny bonus, szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Super zestaw do budowy cieszył się każdą minutą tego! Oto moja SG 1203 „Zielona maszyna do rysowania"! Zobacz wszystkie moje czołgi na moim kanale Shen RC

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Povedená hračka původní vnučka omylem rozšlápla odešla převodovka ta se mi zdála drahá a tak jsem objednal celý nový s tím že starý použiju na náhradní dily a pak jsem našel tuto sestavu přišla složil přidal osvětlení atd a teď máme dva plus jeden na díly vše ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Przybyła przed przyjazdem. Skrzynka jest trochę uszkodzona, ale dotarła bez szczegółów. Dobra umowa ze sprzedającym. Zostawiłem już zmontowany obraz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Dokładnie to, co chciałem to jest moja druga wersja tego samego rc tutaj w Kanadzie Light hawk sprzedaje je, ale droższe i nie w formie, kocham to chciałbym, aby show 1204 w zestawie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Bardzo fajny samochód śledzony, zabawa, aby złożyć i można wybrać własną elektronikę, aby dodać. Wybrałem dwa 1040 Esc, jeden do jazdy i jeden do smażenia. Klucz śrubokręta jest dobrej jakości i jest wart dodatkowych pieniędzy, aby go dostać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Bardzo dobry! doskonały produkt, doskonały sprzedawca! Przybyl bardzo szybko. Bardzo dobrze, bardzo dobrze! Jest teraz bardzo szczęśliwy, bardzo szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Zestaw jako magazyn części zamiennych, jeden do projektu amfibii. Wszystkie części wyglądają dobrze do tej pory, bez błędów lub podobne wysyłki również było szybkie. Dla hobbystów dobrze wydane pieniądze po 31 â ¬ na zestaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Alles ok Artikel wie beschrieben und abgebildet super schnelle Lieferung der Händler hätte 6 Sterne verdient

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$58.79
    • US$53.99
    • US$25.99
    • US$55.11
    • US$19.99
    • US$84.99
    • US$488.99
    • US$63.90
    • US$219.99
    • US$45.79
    • US$19.99
    • US$69.99
    • US$119.51
    • US$56.99
    • US$75.99
    • US$53.99
    • US$105.99
    • US$23.99