Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/08/2021

    Topp nawet strona 👌👌👌⭐⭐⭐⭐⭐

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2020

    Produkt jest dobry tylko q przyszedł z małym problemem.,nie przyszedł adapter do połączenia przez bezprzewodowy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Dobry kontroler łatwy w użyciu bardzo pomocny podręcznik.Jednakże u nie można grać w pubg lub wezwanie obowiązków, ponieważ mają zakaz kontrolerów.Będziesz potrzebował dodatkowej aplikacji i pc lub laptopa oprócz ciebie, aby to zrobić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Mantap pooll (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Bardzo dobry dżojstik

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Bardzo szybka dostawa świetny element pracy doskonałej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2020

    Przybyli za kilka tygodni pomimo problemu z covidem, W przeciwieństwie do kawałka plastiku, który miałem wcześniej, tutaj można zauważyć wyższą i ergonomiczną jakość, Również doskonała konstrukcja, taka jak kontroler PS4, a także sztywność sprzęgu, który sprawia, że jest bardzo zwarta. Bardzo polecany 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2020

    Produkt pojawił się w moim domu bardzo szybko i działa idealnie. Bardzo dobrze jest grać w gry w Iphones i w TV BOX. Polecam tego Gamepad'a.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Jestem bardzo zadowolony z produktu. Wyprodukowano wysoką jakość. Dobrze się czuje w moich rękach.:) Można go używać z Androidem, IOS lub z Windowsem. Jest łatwy w obsłudze z telefonem i łatwy w obsłudze. Ale musisz kupić adapter Bluehoot, jeśli chcesz go używać z komputerem bez wbudowanego w Bluehoot. Jest również bardzo lekki. <3<3<3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 426
    • Ft5 997
    • Ft7 051
    • Ft8 107
    • Ft12 211
    • Ft7 326
    • Ft7 402
    • Ft7 408
    • Ft8 813
    • Ft8 461
    • Ft23 403
    • Ft2 745
    • Ft25 326
    • Ft3 051
    • Ft3 524
    • Ft8 547
    • Ft17 402
    • Ft7 020