Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(76)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(76)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/08/2022

    Chłopaki, będzie tu za 15 dni. Doskonała kontrola, już przetestowane na ps3 i to działało wszystko, dobra jakość i konstrukcja, warto każdy grosz, polecamdissimo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    caras muito bom mesmo esse controle ótima qualidades nos botões analógicos e me surpreendeu muito com o ótimo preço controle de alta qualidades

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2022

    Uwaga 10000000 produkt wysokiej jakości spełniona obie obietnice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    Bardzo dobrze! wysokiej jakości produkt, doskonały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2022

    Top idealny dla ps3 100% funkcjonalny top

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    Kontrola bardzo dobrze zbudowany piękny i kupić to, co obiecuję polecam wszystkim nie było opodatkowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Za dużo karaki, za dużo top wziął do diabła więcej było warto kupię inną, kupię nieustraszoną idealną nawet wagę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2022

    Wszystko się ułożyło. Bardzo dobrze zapakowane i bardzo szybko. Bardzo zadowolony z zakupu. polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2022

    Bardzo dobra kontrola, bardzo dobra kontrola. Wygodne w grze i dokładne. W moim przypadku przycisk L1 trochę nawala, ale jeszcze nie namieszał w grze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.99
    • US$57.99
    • US$72.99
    • US$27.99
    • US$27.59
    • US$23.49
    • US$19.62
    • US$9.19
    • US$17.84
    • US$9.19