Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.85 z5
Napisać recenzję
Najlepsze produkty
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    отличные перчатки

    2018-04-04 10:25:30

    отличные перчатки для велосипеда очень качественный материал и по размеру угадал.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Excellent product

    2017-09-11 05:02:18

    This is an excellent product. It has decent padding on the hand palm area, as a soft area on the thumb area for sweat wiping and has rubber padding on the thumb, forefinger and middle finger for grip. the velcro strap is also of excellent quality. I can highly recommend this product for any cyclist.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    good gloves but...

    2018-08-07 14:29:32

    good fit an confortable, bad quality because the white stripes and the rubber finger tips begun to fall at only three days of light use

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Great item

    2018-06-26 15:58:04

    The only com is it doesnt work well with my touch screen phone but who cares these are amazing and fit like a glove :)

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    my second pair

    2017-07-05 05:44:59

    lost my first pair and was impressed enough to get a second pair, they are light duty but perfect for what I need

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Comentário..

    2017-03-03 17:28:09

    Produto de boa qualidade...recomendo para todos...

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    tutto ok

    2016-10-26 04:37:18

    buon prodotto...peccato un pò piccoli ma è stato un mio errore di scelta della taglia. Consigliati+++

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Qualificação.

    2016-10-10 16:46:11

    Produto de boa qualidade, recomendo a todos do banggood.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Nice and cheap!

    2016-07-07 05:18:59

    The fitting is OK. Looks and feels as good as any of those branded and expensive MTB gloves in the market.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Protect

    2019-02-13 05:09:59

    Very fast delivery, excellent quality product.

    Komentarze
  1 2 3 4  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>