Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2021

    Mam wentylator w porządku, jest testowany, działa dobrze, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Pracuje jak mały aniołek. Nikt nie spodziewa się wiatru z tornadem, ale po jakimś czasie całe pomieszczenie robi się cieplejsze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Dobry wyrób. (ang.). Top Sprzedawca... +++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Ci fani naprawdę świetnie pracują. Ciepło jest rozdmuchane przez cały pokój i ogrzewane równomiernie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Były dobrze zabezpieczone w kartonie z piankowym nadzieniem, wysłane dość szybko (z Niemiec do Francji). Działa OK, gdy jest umieszczony na drzewie, nawet obraca się dość szybko, ale wentylator jest lekko chwiejny i nie porusza się dużo powietrza. Dość cichy, gdy jest umieszczony na płaskiej powierzchni. Po starannym zginaniu ostrza chwiejność została w większości wyeliminowana. Może trzeba eksperymentować z różnymi kątami, aby zobaczyć, czy przepływ powietrza można trochę poprawić - mały silnik ma wystarczającą moc. Krótko mówiąc, ciekawe urządzenie z elementem peltier i małym silnikiem, ale nie tak skuteczne w mieszaniu powietrza w pomieszczeniu, jak miałem nadzieję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Dobre wykończenie i rzeczywiście bardzo ciche w działaniu. Nie przenosi dużo powietrza, ale pomaga w obiegu ciepła. Dwóch z nich stoi na moim lesie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Bardzo dobry i mądry, powinien być szybszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Te wentylatory działają naprawdę dobrze na moim piecu na drewno i pomagają przenieść ciepło w całym pomieszczeniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    ok!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.71
    • US$29.99
    • US$16.16
    • US$23.99
    • US$20.99
    • US$37.99
    • US$29.99
    • US$30.99
    • US$17.31
    • US$64.67