Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(439)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(439)
    • 5 Star(421)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/02/2021

    Świetna wysyłka super mała stacja lutownicza. Zrobiłem wszystko i zrobiłem własną konfigurację z zdewaltowaną baterią i drukowaną walizką 3D

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2018

    Station de soudage reçue bien emballé. Livré partiellement démonté, pas de notice, mais montage facile. Le fer est léger et maniable, le câble est souple. La panne fournit ( modèle K) n'est pas 'tip top', je vais acheté une panne fine de type 'T12-ILS' Sinon: je ne regrette pas mon achat, chauffe très vite et le boitier est facilement logeable sur un plan de travail petit comme le mien

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2020

    Otrzymałem moją „Quicko T12-942 Mini Digital Soldering Station" i powiem wam wszystkim, że jestem pod wrażeniem ponad moje oczekiwania Z tym maluchem. Połączyłem go starym adapterem 16v 3.0a i zajęło tylko 7 sekund, aby osiągnąć 200 stopni. To jest niesamowite!!! Po prostu bądź Ostrożnie nie przegrzewać go.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Lutarnia, która naprawdę zaskoczyła mnie ceną 20 euro. Jednym z głównych plusów jest to, że szybko podgrzewa kolce i dostanie dużo części zamiennych. Jako główną wadę (dla czyjejś korzyści), chciałbym z kolei wspomnieć o potrzebie źródła zewnętrznego ( mój z laptopa jest wystarczająco całkowicie ) i małej wadze. To przyszło do mnie dobrze pakowane bez uszkodzeń poczty, więc zdecydowanie polecam ten zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Stacja Quicko T12-942 została dostarczona w tydzień. Zamówiłem bezpośrednio CZ. Lubię szybkie podgrzewanie końcówek. Dobrze trzyma temperaturę podczas lutowania. Muszę jeszcze kupić kilka wskazówek, ale jestem mile zaskoczony wszechstronnością końcówki K. Stosunek ceny do wydajności bardzo dobry. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2019

    If you want an electronic soldering station for a low price - Quicko T12-942 is the solution. Product as described , well packed, fast delivery, nice quality. I've changed the delivered original solder iron tip by the T12-BC1 for a better performance (precise soldering on DIY-kits). All you need is a Power supply between 16v and 24V(3A), i installed an old universal PS 20V-3A see picture. The soldering station is very small ,handy and a nice display with very easy temperature controller. Also detects when you point the soldering tip downwards. Time to warm up the tip is very amazing.....a few seconds.....Works just Great! RECOMMENDED !!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Pierwsza jednostka usmażyła się, gdy ją włączyłem, ale w niecały tydzień wymieniłam kolejną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Takie małe w wymiarach, ale takie duże w pracy. Rekomendowane!! https://youtube.com/shorts/_SSjz2KySeM?feature=share

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Działa dobrze, muszę tylko skalibrować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2019

    Great very little Solder Station without Switching Power Supply Board, you need your own 12 or 24V Power Supply. Tested it with my 24v 5A 120w AC Adapter Power Supply, and works perfect, the T12-K Iron bit looks and works good, the Quicko T12-942 with T12-K Iron bit warms up fast with a 24v Power Supply, it took only 14 seconds to go from 20c to 360, display is good and is easy to read and menu is also very easy and simple to use. Great very little Solder Station if you have a 12v to 24 Power Supply with AC Adapter laying around, if not i would recommend the QUICKO STM32-OLED Soldering Station, i am using it for if my MINI TS100 solder iron stops working.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$81.97
    • US$107.61
    • US$88.93
    • US$24.99
    • US$17.79
    • US$32.82
    • US$89.99
    • US$119.87
    • US$9.97
    • US$15.99
    • US$13.85
    • US$18.47
    • US$10.38
    • US$25.45
    • US$12.59
    • US$47.14
    • US$4.86
    • US$575.99